stat

Ten styl gotowania funkcjonuje w wielu najlepszych restauracjach na całym świecie i występuje w wielu odmianach. Podczas warsztatów poznacie najciekawsze połączenia smakowe, oraz ciekawe techniki kulinarne.

Prowadzenie: Adam Woźniak
czas trwania 3,5-4 h

Przygotujemy

-mus z łososia z chipsami z chorizo
-małże Św. Jakuba z szynką parmeńską, puree z zielonego groszku i oliwą truflową
-domowe gnocchi w maśle z cielęciną i langustynką
-szaszłyki z kałamarnicy Humboldta  i wołowiny z salsą verde z chrzanem
-pierożki wonton z farszem z tuńczyka i wołowiny i sosem spisy miso
-polędwiczki wieprzowe z małżami i sosem winno-śmietanowym i domową focaccią
-pierogi z farszem z dziczyzny i krewetek w cieście z tuszem sepii i sosem pomidorowym

 -na warsztatach pracujemy w grupach, a czasem przygotowujemy dania samodzielnie.
 -po gotowaniu zasiadamy do wspólnego posiłku, przy którym serwujemy wino w porcjach degustacyjnych.

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.

lis 10

poniedziałek, g. 9:00 - 17:00

Gdynia,
bilety 850 zł
lis 28

piątek, g. 18:00

bilety 379 zł