stat
Impreza już się odbyła

Przełamiecie rutynę i poznacie nowe smaki. Dzięki łatwym i szybkim przepisom na obiad zaskoczysz bliskich i znajomych czymś naprawdę wyjątkowym.

Przygotujemy:
1. kasza z makaronem i borowikami
2. pieczone warzywa z makaronem orzo z fetą i pesto pietruszkow0-cytrynowym
3. sałata z pieczonym chorizo, sadzonym jakiem i dressingiem z jogurtu i masła orzechowego
4. gulasz z bakłażanów, melasą z granatu i orzechami
5. pieczone bataty z posypką curry i pastą z awokado
6. zupa z kukurydzy, jajkiem i chipsami z bekonu
7. łosoś MOWI pieczony z sosem teriyaki-imbirowym i sałatą z glonów wakame i ogórka
8. sznycle z indyka i masłem szałwiowym i puree z pietruszki
9. kotlet ze schabu z sosem z jabłek i kokosa z komosą z orzechami
10. makaron spaghetti z krewetkami i emulsją z pomidorów i masła
11. śliwki pod kruszonką migdałową z domowymi lodami waniliowymi

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).