stat
Impreza już się odbyła

Mogą też być samodzielnym daniem, a bogactwo składników i smaków sprawia, że zastępują cały posiłek. Podczas spotkania poznacie smak i zapach zapiekanych makaronów, to idealne rozwiązanie dla wszystkich zabieganych.

w każdą niedzielę (do 19.04.2026), g. 12:00 - 16:00

bilety 190 zł
ulgowy 95 zł
wrz 18

czwartek, g. 18:00

bilety 470 zł
Przygotujemy:
1. lasagne verdi allemiliana (lasagne z mięsem ragù, znane na całym świecie-to symbol kuchni włoskiej)
2. lasagne al salmone e pepe rosa (lasagne z łososiem MOWI, różowym pieprzem- podawane często na noworoczny obiad)
3. cannelloni al ragu bianco e tartufo nero (cannelloni z cielięciną, szpinakiem i grzybami, z delikatnym beszamelem i aromatyzowane truflami.
4. penne mediterranee (śródziemnomorskie penne z pomidorami, oliwkami, kaparami, serami mozararella i pecorino klasyczne składniki kuchni włoskiej w pysznej makaronowej zapiekance).

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).
 

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.