stat
Impreza już się odbyła

Mogą też być samodzielnym daniem, a bogactwo składników i smaków sprawia, że zastępują cały posiłek. Podczas spotkania poznacie smak i zapach zapiekanych makaronów, to idealne rozwiązanie dla wszystkich zabieganych.

Przygotujemy:
1. lasagne verdi allemiliana (lasagne z mięsem ragù, znane na całym świecie-to symbol kuchni włoskiej)
2. lasagne al salmone e pepe rosa (lasagne z łososiem MOWI, różowym pieprzem- podawane często na noworoczny obiad)
3. cannelloni al ragu bianco e tartufo nero (cannelloni z cielięciną, szpinakiem i grzybami, z delikatnym beszamelem i aromatyzowane truflami.
4. penne mediterranee (śródziemnomorskie penne z pomidorami, oliwkami, kaparami, serami mozararella i pecorino klasyczne składniki kuchni włoskiej w pysznej makaronowej zapiekance).

Podczas warsztatów pracujemy indywidualnie, są jednak potrawy, które wymagają więcej czasu (wtedy dzielimy się na małe grupy).