16 września w restauracji My Place odbędzie się piątkowa kolacja z muzyką na żywo.
To nieco inny wieczór niż dotychczasowe kolacje, ponieważ będzie to kolacja Komentowana przez Szefa Kuchni Restauracji My Place Bar & Restaurant Przemysława Langowskiego, znanego i cenionego w na rynku trójmiejskiej Gastronomii oraz Jakuba Walentowskiego współwłaściciela Skarbnicy Win i Sommeliera.
Na ten wieczór przygotowaliśmy dla Państwa 3 daniową kolację wraz z degustacją win dobranych do dań. Wieczór rozpoczniemy Aperitiff, przy muzyce na żywo którą umili nam zanany już przez naszych Gości Rafał Szyjer.
Następnie Szef Kuchni opowie o każdym przygotowanym daniu, procesie przygotowywania, o jego walorach smakowych jak i wartościach odżywczych.
Tak cudowny wieczór w cenie 149 zł od osoby.
Ilość miejsc ograniczona, rezerwacja stolików oraz więcej informacji pod numerem telefonu: 795-531-477