stat
Impreza już się odbyła

Projekt Veuve Clicquot Yellow Foodie Week to innowacyjny projekt zainicjowany przez markę szampańską Veuve Clicquot przy współpracy z Justyną Adamczyk, Redaktor Naczelną Gault&Millau Polska i Ambasadorką Veuve Clicquot w Polsce. Głównym celem projektu jest prezentacja idei food-pairingu z szampanem. Gwarantujemy unikalne połączenia smakowe!

gru 24

środa, g. 19:00 - 21:00

Gdańsk,
bilety 329 zł
W wydarzeniu bierze udział 18 Szefów Kuchni w całej Polsce! Inspiracją do przygotowania 3-daniowego menu były szampany: Yellow Label Brut, Rosé, Demi-Sec i Vintage 2008.

RESTAURACJE W TRÓJMIEŚCIE:

Fedde, ul. Świętojańska 43, Gdynia
Eliksir, ul. M. Hemara 1, Gdańsk

alert Treść tworzona na podstawie materiałów prasowych organizatora.