Smaki jesienny Kaszub! Czyli kolacja komentowana w Hotelu Kozi Gród przygotowana przez Szefa Kuchni Piotra Strzelczyka!
Na RestaurantWeek.pl wystartowały rezerwacje na jesienną edycję Restaurant Week - największego i najpopularniejszego wydarzenia kulinarnego w Polsce. Od 28 października do 15 listopada najlepsi Szefowie Kuchni przygotowują popisowe trzydaniowe doświadczenia w festiwalowej cenie i formule zero-waste. W festiwalowych menu na pierwszym miejscu pojawią się dania jarskie i rybne, promowane będą składniki zero-waste, natomiast zakazane plastikowe słomki i opakowania na wynos. Festiwalowi po raz kolejny towarzyszy ogólnopolska kampania społeczno-ekologiczna, w tej edycji pod hasłem: #JedzDlaZiemi #JedzDlaKlimatu.
Drodzy Goście, rusza kolejna edycja festiwalu kulinarnego Restaurant Week Polska, w którym bierzemy udział! Już dziś możecie dokonać rezerwacji stolika.