To już ostatni wykład z cyklu "Historie z kuchni"! Zapraszamy wszystkich smakoszy i miłośników kulinarnych ciekawostek na finałowe spotkanie! Tym razem Sławek Walkowski opowie o... toście.
Sylwester w Sztuczce to dwa różne sposoby świętowania - w rytmie dnia lub wieczoru, zawsze w wyjątkowej atmosferze. To kulinarna podróż, która zamknie rok 2025 w wyjątkowy sposób.Część popołudniowaREZERWACJA: przyjmujemy od15:00 do 17:00SERWIS: menu serwujemy przez około 1,5h -2h.MENU: Skrócone menu degustacyjne sylwestrowe (8 dań) z kieliszkiem szampana.CENA: 490 PLN za osobę. Do rachunku będzie doliczony serwis kelnerski w wysokości 10% rachunku.Kieliszek szampanaOstrygaSelekcja pieczywaDynia z pastą misoFoie gras z figąSola z winogronami i kawioremIntermezzoWołowina z trufląCzekolada z różąCzęść wieczornaREZERWACJA: przyjmujemy od 19:30 do 21:00SERWIS: menu serwujemy przez około 2h - 2,5h do ostatniego gościa.MENU: Pełne menu degustacyjne sylwestrowe z kieliszkiem szampana.CENA: 690 PLN za osobę. Do rachunku będzie doliczony serwis kelnerski w wysokości 10% rachunku.Kieliszek szampanaOstrygaSelekcja pieczywaDynia z pastą misoTuńczyk z polskim wasabiFoie gras z figąSola z winogronami i kawioremIntermezzoWołowina z trufląPredeserCzekolada z różąRezerwacje przyjmujemy do wyczerpania miejsc.Rezerwacja wymaga wpłaty zaliczki w wysokości 200 PLN za osobę:Odbiorca: Kulinarnibuntownicy Sp. z o.o.Adres: Gdańsk, Stara Stocznia 20/9, 80-862Tytuł przelewy: nazwisko osoby rezerwującej, ilość osób z dopiskiem Sylwester.Nr konta: 74 1020 4900 0000 8802 3651 3351IBAN: PL74102049000000880236513351BIC/SWIFT: BPKOPLPWJAK ZAREZEROWAĆ? +48 532 281 639rezerwacja@sztuczka.comsztuczka.com/rezerwacja