Opinie (10)

  • Taa wstęp wolny. Ale tylko dla branży. reszta musi bulić (2)

    Bilet wstępu po rejestracji na miejscu - 10zł/os.
    Bilet wstępu bez rejestracji - 20 zł/os.
    Bilet dla uczniów szkół gastronomicznych - 15 zł/os.
    Uwaga! Limit miejsc dla grup szkolnych wyczerpany

    • 7 0

    • pamietaj Wojtek

      zawsze podjesz za friko...;)

      • 2 0

    • Czego nie rozumiesz.

      On line rejstracja wchodzisz za darmo.W Dniu Imprezy placisz 10 zl z rejstracja, 20 bez.

      • 0 0

  • płatny czy bezpłatny (2)

    nie rozumiem w tresci artykułu jest informacja ,że udział w targach jest bezpłatny a bilet sprzedaje sie odpłatnie .
    Która wiadomość jest prawdziwa ?

    • 5 0

    • A gdzie jest napisane, że udział w targach jest bezpłatny?

      Bezpłatna ma być prezentacja Pani Małgorzaty Weber - Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego - dla gości targowych. Informacja o cenach biletów jest w nagłówku. Czytać ze zrozumieniem....

      • 2 0

    • jak się zarejestrujesz i podasz dane osobowe do 3 lutego to gratis, jak się zarejestrujesz na miejscu to 10zł, jak nie chcesz się rejestrować, płacisz 20zł i wchodzisz.

      • 1 0

  • Nie dla pracujących (3)

    Niestety, ale jak zwykle ludzie pracujący nie załapią się na targi. W normalnym cywilizowanym kraju, targi trwają do soboty (czasem nawet niedzieli), aby najpierw przyszli klienci biznesowi (powiedzmy od środy do piątku) a w sobotę, niedzielę, zwykli obywatele w tygodniu pracujący.

    • 14 0

    • Cena za wstęp i tak odstrasza

      zwykłych gości.
      Niech się więc branża pichci we własnym sosie.

      • 2 0

    • Tylko ze nikt z branzy gastromonicznej nie moze sobie pozwolic na pojscie na targi w weekend gdzie w knajpie jest najwiekszy ruch bo za duzo moze stracic. Dlatego tak jest I raczej nigdy nie zrobia ich w weekend.

      • 1 0

    • nie dla pracujących

      Uprzejmie informuję, że targi Food to Go nie są dla tzw szerokiej publiczności i tzw gapiów polujących na gadżety. To, jak w każdym cywilizowanym kraju impreza przeznaczona tylko i wyłącznie dla branży czyli profesjonalistów gastronomii. I dla tych profesjonalistów wstęp jest bezpłatny!

      • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.