2014-01-23 17:25
Bilet wstępu po rejestracji na miejscu - 10zł/os.
Bilet wstępu bez rejestracji - 20 zł/os.
Bilet dla uczniów szkół gastronomicznych - 15 zł/os.
Uwaga! Limit miejsc dla grup szkolnych wyczerpany
2014-01-25 08:34
zawsze podjesz za friko...;)
2014-02-03 09:27
Czego nie rozumiesz.
On line rejstracja wchodzisz za darmo.W Dniu Imprezy placisz 10 zl z rejstracja, 20 bez.
2014-01-27 15:36
nie rozumiem w tresci artykułu jest informacja ,że udział w targach jest bezpłatny a bilet sprzedaje sie odpłatnie .
Która wiadomość jest prawdziwa ?
2014-01-31 09:29
Bezpłatna ma być prezentacja Pani Małgorzaty Weber - Mistrzyni Karmelarstwa Artystycznego - dla gości targowych. Informacja o cenach biletów jest w nagłówku. Czytać ze zrozumieniem....
2014-02-01 08:57
jak się zarejestrujesz i podasz dane osobowe do 3 lutego to gratis, jak się zarejestrujesz na miejscu to 10zł, jak nie chcesz się rejestrować, płacisz 20zł i wchodzisz.
2014-01-31 10:07
Niestety, ale jak zwykle ludzie pracujący nie załapią się na targi. W normalnym cywilizowanym kraju, targi trwają do soboty (czasem nawet niedzieli), aby najpierw przyszli klienci biznesowi (powiedzmy od środy do piątku) a w sobotę, niedzielę, zwykli obywatele w tygodniu pracujący.
2014-02-02 22:22
zwykłych gości.
Niech się więc branża pichci we własnym sosie.
2014-02-03 22:11
Tylko ze nikt z branzy gastromonicznej nie moze sobie pozwolic na pojscie na targi w weekend gdzie w knajpie jest najwiekszy ruch bo za duzo moze stracic. Dlatego tak jest I raczej nigdy nie zrobia ich w weekend.
2014-02-08 19:14
Uprzejmie informuję, że targi Food to Go nie są dla tzw szerokiej publiczności i tzw gapiów polujących na gadżety. To, jak w każdym cywilizowanym kraju impreza przeznaczona tylko i wyłącznie dla branży czyli profesjonalistów gastronomii. I dla tych profesjonalistów wstęp jest bezpłatny!
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.