Opinie (2)

  • Wciskanie kitu i nic więcej............

    Ten artykuł proszę skierowac do cukierni i to kliku w woj.pomorskim,gdzie cukiernicy pracuja na takiej czekoladzie.Drugi aspekt- to ilu przecietnych Kowalskich robi trufle w korpusie ?Ewentualnie lizaka ażurowego z

    Ten artykuł proszę skierowac do cukierni i to kliku w woj.pomorskim,gdzie cukiernicy pracuja na takiej czekoladzie.Drugi aspekt- to ilu przecietnych Kowalskich robi trufle w korpusie ?Ewentualnie lizaka ażurowego z liofilizowanymi owocami ?No tak,w niedziele do szprycowanego antybiotykami kurczaka lub ryby trza se strzelic de luxe trufle w korpusie.Pytanie-korpus miękki ,czy moze twardy ?

    • 4 0

  • 320zł?

    Ar ju luz jor fakin majnd?

    • 1 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.