2015-02-01 09:10
gastronomia to wspaniala branza, fajnie,ze tak wielu ludzi z pasja potrafi tak magicznie tworzc, rozmawiac, żyć.Te targi to nie tylko wystawa ale i prawie agora gastronomii.
2015-02-04 15:30
jak byś popracował w tym gastronomicznym syfie na dwóch etatach zeby 2500zł zarobić,jak doświadczysz tego mobbingu ze strony innych spracowanych sfrustrowanych kucht,to wtedy zobaczymy co powiesz,gastronomia to nie
jak byś popracował w tym gastronomicznym syfie na dwóch etatach zeby 2500zł zarobić,jak doświadczysz tego mobbingu ze strony innych spracowanych sfrustrowanych kucht,to wtedy zobaczymy co powiesz,gastronomia to nie pascal i gessler-oni nie mają pojęcia co to znaczy 14godzin stac przy garach a obok ciebie starszy "kolega" opierdziela sie ,czepia się o wszystko a szefowi tylko liże tyłek i ściemnia ile to on nie zrobił.Mnie tacy ludzie odebrali radość z gotowania i dobrze ja się uratowałem,mam super prace w innej branży ale tysiące osób tkwią w tym bagnie bo nie ma innego wyjścia.
2015-02-05 15:36
nie wydaje Ci się, że w większości branż tak jest? zawsze znajdzie się ktoś sfrustrowany, kto się podobnie zachowuje - opierdziela, podpierdziela szefowi i włazi mu w dopę... pracuję w korporacji, jest tu grupa ludzi
nie wydaje Ci się, że w większości branż tak jest? zawsze znajdzie się ktoś sfrustrowany, kto się podobnie zachowuje - opierdziela, podpierdziela szefowi i włazi mu w dopę... pracuję w korporacji, jest tu grupa ludzi którzy przychodzą, robią swoje i mają sie dobrze, ale jest część idealnie wpisująca się w opis Twojego "kolegi".
a darmowe nadgodziny to w części biur standard ;/
2015-02-02 12:31
2015-02-02 14:03
będzie można najeść się za darmo?
2015-02-02 17:09
Mistrza Cukiernictwa, który stale udziela się w programach kulinarnych dla TVP takich jak: "Kawa czy Herbata", "Smacznego GO", czy "Pytanie na Śniadanie" nie no Top Chef sie umywa :D
2015-02-02 20:59
Kto tak kroi sushi?
2015-02-04 10:54
Krzysztof Jarzyna ze Szczecina :)
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.