Opinie (91) ponad 20 zablokowanych

Wszystkie opinie

  • (1)

    O, wreszcie burgery! A mandu to chyba najbardziej przereklamowany lokal. No ale nie ma to jak nabierać ludzi na panie lepiące pierogi :)

    • 56 9

    • mandu

      ta kolejka do wejścia, jakby tam coś za darmo dawali, zawsze mnie śmieszy. Nie jadłem tam od lat, ale zdarzyło mi się ze 2 razy i nie powaliło.

      • 19 2

  • (1)

    Jak zwykle powstaje wszystko na jedną modłę craftowych burgerów xD...

    • 41 2

    • Kreatywność i oryginalnosc to malo popularne cechy nad Wisłą

      Marzą mi się etniczne knajpki z prawdziwym egzotycznym jedzeniem, albo prawdziwa polska kuchnia w zdrowym wykonaniu. Ale to za trudne dla polskich rekinów biznesu. Lepiej skopiować czyjś pomysł, po co się wysilać.

      • 4 1

  • Cieszę się, że Mandu ma w ofercie pierogi bez pszennej mąki (2)

    To oznacza, że na pewno ich spróbuję.

    • 11 31

    • 24 osoby zdenerwowane tym ze pszenica to syf

      I być może również im szkodzi, ale są zbyt leniwi i głupi żeby to wiedzieć.

      • 0 9

    • fuj oni mrożą pierogi i oszukują

      • 1 0

  • Pierogarnia Mandu Zdjęcia do cyklu Nowe Lokale

    Długa ta nazwa... No i szkoda, że Pizzeria 105 nadal świeci pustakami. ;)

    • 13 1

  • Dobre (4)

    Ciekawe jeden z przybytków na zdjęciu znajduje się na zakręcie do szpitala w Redlowie autobus lini 105 i jak to się nazywa restauracją to nieźle bo to jest wielkości małej kwiaciarni zresztą tam co chwilę było coś

    Ciekawe jeden z przybytków na zdjęciu znajduje się na zakręcie do szpitala w Redlowie autobus lini 105 i jak to się nazywa restauracją to nieźle bo to jest wielkości małej kwiaciarni zresztą tam co chwilę było coś innego. Nad tym nikt nie ma kontroli bo jak u nas takie coś się nazywa restauracją to czym powinien być lokal Polonia na ul. Świętojańskiej ze swoją powierzchnią.

    • 14 5

    • (1)

      Co chwila nie, tam akurat była pizzeria przez wiele wiele lat, aż dziwne że się zlikwidowała

      • 0 0

      • Nie zlikwidowała, przeniosła trochę wyżej. A kwiaciarnia też tam była kiedyś.

        • 1 0

    • Zakręt do szpitala to masz dwa skrzyżowania dalej

      To jest zakręt na płytę redłowską

      • 1 0

    • Polonia?

      Ta pralnia?

      • 0 1

  • Obecnie można wykreować wirtualną knajpę, która istnieje tylko cyfrowo na serwerze i robi tylko na dowóz. Zero kosztów najmu czy częsciowo wyposażenia. Potrzeba tylko wyposażenia kuchni, kucharza i kuriera. Można sie doklepać z glovo, pyszne i tp.

    • 10 7

  • Podstawa to dobrze oznaczone wejście. A pół sukcesu to już czcionka umożliwiająca przeczytanie menu.

    Choć nadal są z tym problemy.

    • 10 2

  • 105 to taka typowa pizza, ani dobra ani zła. taki typowy zapchajbrzuch. (7)

    • 27 2

    • Idealna pizza do alko na imprezę. Żal wtedy zjeść top, a cierpienia też nie będzie.

      • 7 0

    • trochę lepsza niż średnia, a to już dużo

      • 4 0

    • W 105 ciasto puszyste to mistrzostwo świata (2)

      Lubię na grubym i oni takie oferują, polecam każdemu kto lubi na grubym bo robią to bardzo dobrze. I pamiętajcie, że najważniejsze w pizzy jest ciasto i ser bo inne rzeczy to dodatki.

      • 0 5

      • To po amerykański - nażreć się ciasta i zapchać gruby brzuch (1)

        • 4 0

        • Po polsku - tanio, byle jak ale do syta

          • 0 0

    • Bardzo slaba i uboga w dodatki (1)

      Typowa pol-pizza

      • 0 0

      • Typowa pol pizza to ciasto grube jak w babcinym drozdzowcu.

        W dodatku niedopieczone, bo tak zasypane różnymi dodatkami, ze temperatury do ciasta nie dopuszczają. Zostań przy komentowaniu rzeczy, o których coś tam wiesz, o ile są takowe.

        • 0 0

  • Koło apteki na Hucisku powstała jeszcze knajpa z tapasami. (2)

    A na Latarnianej też powstaje knajpa włoska.

    • 8 1

    • Hora de España (1)

      Restauracja hiszpańska, ul. Wały Jagiellońskie

      • 3 0

      • Ile kosztuje wynajem za jakis lokal 40-60m2?

        • 3 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.