2021-04-23 15:02
Opinia wyróżniona
To przynajmniej przetestuje nowe knajpy. Najpierw coś treściwego a potem na lody w drodze nad zatokę. Jakoś trzeba sobie zorganizować czas a i lokalne biznesy można wspomóc przy okazji bo nie wiadomo ile jeszcze tych majówek będzie stacjonarnie ;)
2021-04-23 13:09
Opinia wyróżniona
Knajpy upadają i na ich miejscu pojawiają się nowe. A jeszcze do niedawna panowie restauratorzy na strajkach płakali o nasze podniebienia że sklejkę MDF będziemy jedli jak się pozamykają na amen xD
2021-04-24 10:45
2021-04-23 15:33
To fastfoody :/ wozic moga bez problemu. Restauracje ju gorzej bo nie zamówisz stęka albo risotto
2021-04-24 09:19
Dla niego gastronomia to pizza, kebab i hot dog ze stacji paliw
2021-04-23 14:02
sieciowki tak...
2021-04-23 13:28
Dokładnie, rynek nie lubi próżni.
2021-04-23 13:27
Szczególnie ten co otwiera trzeci lokal
2021-04-23 14:53
Opinia wyróżniona
Próbowałam tych lodów w Kwidzynie. Zwróciło moją uwagę zadziorne logo. Ciekawa elewacja we Wrzeszczu, coś innego a nie w kółko te białe elementy. Czekam i mam nadzieję się nie rozczaruje, bo próżno szukać w Trójmieście smacznych lodów włoskich.
2021-04-23 22:44
czy o szpachli
Może?
Bo na pewno nie o smaku
2021-04-23 22:02
Witamy i pozdrawiamy panią wlascielke autorkę komentarza
2021-04-23 16:01
Co do lodów, to zdecydowanie polecam lokal "Krystyna" w falowcu na Przymorzu;), albo w bloku przy ul. Pilotów na zaspie przy skm;)
2021-04-23 13:09
Opinia wyróżniona
Knajpy upadają i na ich miejscu pojawiają się nowe. A jeszcze do niedawna panowie restauratorzy na strajkach płakali o nasze podniebienia że sklejkę MDF będziemy jedli jak się pozamykają na amen xD
2021-04-23 13:27
Szczególnie ten co otwiera trzeci lokal
2021-04-23 13:28
Dokładnie, rynek nie lubi próżni.
2021-04-23 14:02
sieciowki tak...
2021-04-23 15:33
To fastfoody :/ wozic moga bez problemu. Restauracje ju gorzej bo nie zamówisz stęka albo risotto
2021-04-24 09:19
Dla niego gastronomia to pizza, kebab i hot dog ze stacji paliw
2021-04-24 10:45
2021-04-23 13:18
O, wreszcie burgery! A mandu to chyba najbardziej przereklamowany lokal. No ale nie ma to jak nabierać ludzi na panie lepiące pierogi :)
2021-04-23 14:30
ta kolejka do wejścia, jakby tam coś za darmo dawali, zawsze mnie śmieszy. Nie jadłem tam od lat, ale zdarzyło mi się ze 2 razy i nie powaliło.
2021-04-23 13:19
Jak zwykle powstaje wszystko na jedną modłę craftowych burgerów xD...
2021-04-24 11:42
Marzą mi się etniczne knajpki z prawdziwym egzotycznym jedzeniem, albo prawdziwa polska kuchnia w zdrowym wykonaniu. Ale to za trudne dla polskich rekinów biznesu. Lepiej skopiować czyjś pomysł, po co się wysilać.
2021-04-23 13:21
To oznacza, że na pewno ich spróbuję.
2021-04-24 11:43
I być może również im szkodzi, ale są zbyt leniwi i głupi żeby to wiedzieć.
2021-04-27 11:08
2021-04-23 13:22
Długa ta nazwa... No i szkoda, że Pizzeria 105 nadal świeci pustakami. ;)
2021-04-23 13:22
Ciekawe jeden z przybytków na zdjęciu znajduje się na zakręcie do szpitala w Redlowie autobus lini 105 i jak to się nazywa restauracją to nieźle bo to jest wielkości małej kwiaciarni zresztą tam co chwilę było coś
Ciekawe jeden z przybytków na zdjęciu znajduje się na zakręcie do szpitala w Redlowie autobus lini 105 i jak to się nazywa restauracją to nieźle bo to jest wielkości małej kwiaciarni zresztą tam co chwilę było coś innego. Nad tym nikt nie ma kontroli bo jak u nas takie coś się nazywa restauracją to czym powinien być lokal Polonia na ul. Świętojańskiej ze swoją powierzchnią.
2021-04-23 16:17
Co chwila nie, tam akurat była pizzeria przez wiele wiele lat, aż dziwne że się zlikwidowała
2021-04-23 18:03
Nie zlikwidowała, przeniosła trochę wyżej. A kwiaciarnia też tam była kiedyś.
2021-04-23 18:32
To jest zakręt na płytę redłowską
2021-04-24 00:52
Ta pralnia?
2021-04-23 13:32
Obecnie można wykreować wirtualną knajpę, która istnieje tylko cyfrowo na serwerze i robi tylko na dowóz. Zero kosztów najmu czy częsciowo wyposażenia. Potrzeba tylko wyposażenia kuchni, kucharza i kuriera. Można sie doklepać z glovo, pyszne i tp.
2021-04-23 13:56
Choć nadal są z tym problemy.
2021-04-23 14:04
2021-04-23 14:47
Idealna pizza do alko na imprezę. Żal wtedy zjeść top, a cierpienia też nie będzie.
2021-04-23 17:28
2021-04-23 21:21
Lubię na grubym i oni takie oferują, polecam każdemu kto lubi na grubym bo robią to bardzo dobrze. I pamiętajcie, że najważniejsze w pizzy jest ciasto i ser bo inne rzeczy to dodatki.
2021-04-23 22:45
2021-04-24 11:45
2021-04-24 11:44
Typowa pol-pizza
2021-04-25 11:07
W dodatku niedopieczone, bo tak zasypane różnymi dodatkami, ze temperatury do ciasta nie dopuszczają. Zostań przy komentowaniu rzeczy, o których coś tam wiesz, o ile są takowe.
2021-04-23 14:23
A na Latarnianej też powstaje knajpa włoska.
2021-04-23 18:04
Restauracja hiszpańska, ul. Wały Jagiellońskie
2021-04-23 19:18
Ile kosztuje wynajem za jakis lokal 40-60m2?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.