2021-12-03 17:11
Opinia wyróżniona
taki zrobie na swieta dzieki
2021-12-03 12:22
Opinia wyróżniona
Dzięki za informację! :)
2021-12-03 14:40
Opinia wyróżniona
Na gdańskiej Oruni.
Ciekawe, powojenna historia Polski w przepisach kulinarnych.
2021-12-03 15:05
To prawdziwy smak Oruni
2021-12-03 14:52
2021-12-03 18:22
i na talię
2022-01-07 14:01
ja piekłam ciasto muślinowe z 60 jajek jak miałam kurnik, stłuczki, to było ciasto palce lizać
2021-12-10 14:08
Wygląda smakowicie, chociaż jak mam być szczera to ja nie mam ręki do pieczenia, więc nawet gdybym chciała to sobie nie upiekę. Ostatnio zamawiałam z poczty kwiatowej tort dla mamy na urodziny. W pierwszym momencie myślała, że sama go przygotowałam, ale musiałam ją rozczarować niestety :P
2021-12-06 10:08
2021-12-06 12:33
2021-12-05 11:59
2021-12-04 09:47
Za dużo proszku do pieczenia, ....ale Oczywiście p.H upiekła i wyszlo ,aże sie nie dalo zjeść,,,
2021-12-04 17:48
2021-12-03 15:59
seta i galareta. Czyli lorneta i meduza.
2021-12-04 12:24
i krew ;-)
2021-12-03 12:40
W końcu coś normalnego, polskie nazewnictwo i zwyczajne kobiety :)
2021-12-03 14:57
2021-12-04 11:31
To nie jest temat medialny
2021-12-04 09:23
Żeby coś smakować i oceniać trzeba mieć smak, i umieć go opisać .A ta Pani tej umiejetnosci nie posiada .Wystarczy poczytać- jemy na miescie
2021-12-03 14:39
Co to za przepis sprzed 160 lat który jest uwspolczesniony? Właśnie największą frajda jest robienie wg oryginalnej receptury. Prosimy o oryginalny przepis!
2021-12-03 21:04
przepis oryginalny jest na zdjęciu na dole tekstu
2021-12-04 06:09
Jest to przepis na samo ciasto, bez kremu i innych dodatków.
2021-12-03 14:51
2021-12-03 14:55
Ale piernik?
2021-12-03 15:04
2021-12-03 15:00
2021-12-04 06:08
A jak tekst napisała jej koleżanka, to teraz jest to rzetelny artykuł?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.