2021-12-03 14:22
poezja to potwarz dla tego wyrobu...
:-)
2021-12-03 14:27
Dodajemy do ciasta wodę? Ciasto punkt 3.
2021-12-03 14:34
No właśnie ! W składnikach na ciasto nie ma wody a potem w wykonaniu dodajemy wodę ? Jeśli , to nawet nie wiadomo ile tej wody dodać.
2021-12-03 14:39
Co to za przepis sprzed 160 lat który jest uwspolczesniony? Właśnie największą frajda jest robienie wg oryginalnej receptury. Prosimy o oryginalny przepis!
2021-12-03 14:51
2021-12-03 14:55
Ale piernik?
2021-12-03 15:00
2021-12-03 15:04
2021-12-03 21:04
przepis oryginalny jest na zdjęciu na dole tekstu
2021-12-04 06:09
Jest to przepis na samo ciasto, bez kremu i innych dodatków.
2021-12-03 14:40
Opinia wyróżniona
Na gdańskiej Oruni.
Ciekawe, powojenna historia Polski w przepisach kulinarnych.
2021-12-03 14:52
2021-12-03 18:22
i na talię
2021-12-03 15:05
To prawdziwy smak Oruni
2021-12-03 15:48
2021-12-03 15:59
seta i galareta. Czyli lorneta i meduza.
2021-12-04 12:24
i krew ;-)
2021-12-03 16:03
Oruni czy Orunii?
2021-12-03 18:42
Oruni. Nie inaczej.
2021-12-03 17:11
Opinia wyróżniona
taki zrobie na swieta dzieki
2021-12-04 06:08
A jak tekst napisała jej koleżanka, to teraz jest to rzetelny artykuł?
2021-12-04 09:23
Żeby coś smakować i oceniać trzeba mieć smak, i umieć go opisać .A ta Pani tej umiejetnosci nie posiada .Wystarczy poczytać- jemy na miescie
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.