Opinie (75) 9 zablokowanych

  • ma szansę stać się następcą Roberta Makłowicza.

    nie ma!!!!

    • 7 0

  • Gdyby to chociaż było w formie podobnej do "Makłowicza w Podróży" to mógłby wyjść z tego niezły program.

    Ale tak to zniknie z anteny równie szybko jak niesławne Studio Yayo. Generalnie zrezygnowanie z dalszej współpracy z Makłowiczem to jest chyba największy błąd Kurskiego jako prezesa TVP, pokazujący, że on w ogóle nie zna

    Ale tak to zniknie z anteny równie szybko jak niesławne Studio Yayo. Generalnie zrezygnowanie z dalszej współpracy z Makłowiczem to jest chyba największy błąd Kurskiego jako prezesa TVP, pokazujący, że on w ogóle nie zna się na TV. Od tak pozbył się programu, który z przyjemnością oglądałem i jednocześnie jednej z najciekawszych telewizyjnych osobowości kulinarnych w tym kraju. Naprawdę, wolę Makłowicza od Magdy Gessler czy Okrasy

    • 7 0

  • Moroz za Makłowicza w TVPIS ? (1)

    W tym kraju przyzwoitych może zastąpić miernota bez zahamowań i rozterek ...

    • 9 0

    • Wiesz jak było z Makłowiczem. Oburzył się i słusznie o obcięcie jego wypowiedzi w reklamie ramówki.

      A Kurski jak ostatni idiota nie dość że postanowił z nim zakończyć współpracę, zamiast sie dogadać to jeszcze próbował go oczernić. Co jak co, Kurski może dokumenty robić umie, ale cała reszta u niego leży i totalnie nie

      A Kurski jak ostatni idiota nie dość że postanowił z nim zakończyć współpracę, zamiast sie dogadać to jeszcze próbował go oczernić. Co jak co, Kurski może dokumenty robić umie, ale cała reszta u niego leży i totalnie nie nadaje się na swoje stanowisko.

      Obejrzę ten nowy program, ale podejrzewam, że to totalnie chybiony pomysł i z "Makłowiczem w Podróży " będzie jak z "Boso przez Świat" Cejrowskiego, którego powtórki emitowane swego czasu na TVP po tym, jak TVP zerwało z nim współpracę miały wciąż całkiem dobrą oglądalność.

      • 2 0

  • A gdzie Kwasior KuchniKwasiora na YT ? (2)

    Może nie poszło mu zbyt dobrze w Masterchefie ale prowadzi z pewnością jeden z najlepszych Polskich kanałów kulinarnych na YouTube i ma program na pomorskiej.tv o kuchni regionalnej. Chlop jest mega pozytywny i jest z Gdańska :D

    • 7 2

    • Chciałem napisać to samo - Kwasior wymiata. Proste przepisy, męska kuchnia.

      • 2 0

    • a to akurat prawda:)

      • 2 0

  • Bar Elita Sopot

    Pyszne pierogi bez napimania!!!!

    • 4 2

  • u żadnego się nie najedź chyba, że masz wolne 300 zl na kleksy na talerzu :) (6)

    • 57 12

    • Bzdura! (5)

      W Bulaju (p. Moroz) spokojnie mozna sie najesc w 2 osoby za max 150-200.

      • 8 13

      • (4)

        Nagotuje Ci takiego rosołu, że na fejsie zdjęcie udostepnisz, a całe 7 litrów z kurczak8em i makaronem wychodzi ok.30zł. Uczta na dwa dni dla trzech osób.

        • 8 4

        • (3)

          Czy w cenie swojego rosołu uwzględniłeś koszt mediów, czynszu lokalu i robocizny? W restauracji dochodzą do tego jeszcze: podatki, kelnerzy, amortyzacja sprzętu, zwrot z inwestycji itd.
          Jak dla mnie cena PLN

          Czy w cenie swojego rosołu uwzględniłeś koszt mediów, czynszu lokalu i robocizny? W restauracji dochodzą do tego jeszcze: podatki, kelnerzy, amortyzacja sprzętu, zwrot z inwestycji itd.
          Jak dla mnie cena PLN 150-200 za 2 osoby jest akceptowalna na standardowy niedzielny obiad z rodziną. Na specjalną okazję zdarzało mi się odwiedzać i jeszcze droższe restauracje.
          No i przede wszystkim, do restauracji idę, żeby zjeść coś innego niż sam jestem w stanie ugotować, a gotuję bardziej skomplikowane rzeczy niż rosół czy zupy ;). Z pewnością twój rosół jest dobry, ale dla mnie rosół to nie zupa ;)

          • 8 6

          • Pisałem ja właściciel resteuracji.

            • 3 2

          • Rosół nie zupa .. a co ? Krem z kurczaka ?

            • 3 5

          • jeszcze droższe niż 150-200 zł za 2 osoby? Marcin, nie szalej!!

            • 2 5

  • Bzdury naciagacze naiwnych na kase (1)

    Durne programy dla tepej gawiedzi o gotpwaniu bo dzis nikt juz nic nie umie tworza niby Bogow patelni. Normalne kucharzenie od setek tysiecy lat.. cook to cook i ma gitowac a jak robi z siebie gwiazde to pomylil kierunki.
    Do tego dochodza takie wlasnie reklamowe artykuliki i potem Gwiozdy nagle...jakie gwiozdy? Do garow i tyle

    • 13 0

    • No i tyle na ten temat!

      Tak na marginesie skond u Polakow takie parcie na żarcie?Czyżby to efekt wielowiekowego głodu panującego w tym kraju?

      • 1 1

  • Można? Oczywiście (1)

    Brawo,
    Jak by nie patrzeć jest to na pewno rozwój dla człowieka Czy pionowy czy poziomy, ale zawsze rozwój

    • 8 11

    • widzę, że internet zagłosował przeciw rozwojowi

      co tylko potwierdza tezę o forach przyciągającym nieudaczników życiowych
      jak płomień ćmy

      • 4 2

  • wszystko jak najbardziej kosher!

    dla wladzuchny akurat!

    • 6 3

  • Moroz bedzie robił program (4)

    dla wolskich mongołów sadząc po wykazie "celebrytów"

    • 19 0

    • kucharz to kucharz (3)

      nie rozumiem skąd nagle taka celebracja tej profesji, podobnie zresztą jest z fryzjerami.

      • 17 0

      • aktor to aktor, sportowiec to sportowiec, polityk to nieorzeł (1)

        nie rozumiem skąd nagle taka celebracja tych profesji, podobnie zresztą jest z całą masą innych. Co ciekawe im mniej intelektualnie tym bardziej celebrycko.

        • 8 0

        • Barwne Ptaki

          Nie docenia pan ludzi, którzy wnoszą radość w nasze, często szare, życie. Ja uważam, że takich ludzi jednak powinno darzyć się pewną estymą, a i wybaczać więcej niż przeciętnemu Kowalskiemu.
          Pozdrawiam i życzę więcej uśmiechu na co dzień!

          • 1 0

      • zgadzam sie,

        Kuk to wazna funkcja i powinien miec udział w lupach tez, nawet jesli nie walczył, bo załoga nazarta lepiej funkcjonuje.

        Ale zeby odrazu z niego robic gwiazde to przesada. Najwazniejszy jest Kapitan!

        • 3 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.