2017-07-07 22:45
ma szansę stać się następcą Roberta Makłowicza.
nie ma!!!!
2017-07-07 22:25
Ale tak to zniknie z anteny równie szybko jak niesławne Studio Yayo. Generalnie zrezygnowanie z dalszej współpracy z Makłowiczem to jest chyba największy błąd Kurskiego jako prezesa TVP, pokazujący, że on w ogóle nie zna
Ale tak to zniknie z anteny równie szybko jak niesławne Studio Yayo. Generalnie zrezygnowanie z dalszej współpracy z Makłowiczem to jest chyba największy błąd Kurskiego jako prezesa TVP, pokazujący, że on w ogóle nie zna się na TV. Od tak pozbył się programu, który z przyjemnością oglądałem i jednocześnie jednej z najciekawszych telewizyjnych osobowości kulinarnych w tym kraju. Naprawdę, wolę Makłowicza od Magdy Gessler czy Okrasy
2017-07-07 15:36
W tym kraju przyzwoitych może zastąpić miernota bez zahamowań i rozterek ...
2017-07-07 22:11
A Kurski jak ostatni idiota nie dość że postanowił z nim zakończyć współpracę, zamiast sie dogadać to jeszcze próbował go oczernić. Co jak co, Kurski może dokumenty robić umie, ale cała reszta u niego leży i totalnie nie
A Kurski jak ostatni idiota nie dość że postanowił z nim zakończyć współpracę, zamiast sie dogadać to jeszcze próbował go oczernić. Co jak co, Kurski może dokumenty robić umie, ale cała reszta u niego leży i totalnie nie nadaje się na swoje stanowisko.
Obejrzę ten nowy program, ale podejrzewam, że to totalnie chybiony pomysł i z "Makłowiczem w Podróży " będzie jak z "Boso przez Świat" Cejrowskiego, którego powtórki emitowane swego czasu na TVP po tym, jak TVP zerwało z nim współpracę miały wciąż całkiem dobrą oglądalność.
2017-07-07 08:35
Może nie poszło mu zbyt dobrze w Masterchefie ale prowadzi z pewnością jeden z najlepszych Polskich kanałów kulinarnych na YouTube i ma program na pomorskiej.tv o kuchni regionalnej. Chlop jest mega pozytywny i jest z Gdańska :D
2017-07-07 18:38
Chciałem napisać to samo - Kwasior wymiata. Proste przepisy, męska kuchnia.
2017-07-07 10:04
2017-07-07 18:05
Pyszne pierogi bez napimania!!!!
2017-07-07 06:30
2017-07-07 07:48
W Bulaju (p. Moroz) spokojnie mozna sie najesc w 2 osoby za max 150-200.
2017-07-07 09:34
Nagotuje Ci takiego rosołu, że na fejsie zdjęcie udostepnisz, a całe 7 litrów z kurczak8em i makaronem wychodzi ok.30zł. Uczta na dwa dni dla trzech osób.
2017-07-07 10:09
Czy w cenie swojego rosołu uwzględniłeś koszt mediów, czynszu lokalu i robocizny? W restauracji dochodzą do tego jeszcze: podatki, kelnerzy, amortyzacja sprzętu, zwrot z inwestycji itd.
Jak dla mnie cena PLN
Czy w cenie swojego rosołu uwzględniłeś koszt mediów, czynszu lokalu i robocizny? W restauracji dochodzą do tego jeszcze: podatki, kelnerzy, amortyzacja sprzętu, zwrot z inwestycji itd.
Jak dla mnie cena PLN 150-200 za 2 osoby jest akceptowalna na standardowy niedzielny obiad z rodziną. Na specjalną okazję zdarzało mi się odwiedzać i jeszcze droższe restauracje.
No i przede wszystkim, do restauracji idę, żeby zjeść coś innego niż sam jestem w stanie ugotować, a gotuję bardziej skomplikowane rzeczy niż rosół czy zupy ;). Z pewnością twój rosół jest dobry, ale dla mnie rosół to nie zupa ;)
2017-07-07 16:45
Pisałem ja właściciel resteuracji.
2017-07-07 11:53
Rosół nie zupa .. a co ? Krem z kurczaka ?
2017-07-07 11:40
2017-07-07 13:13
Durne programy dla tepej gawiedzi o gotpwaniu bo dzis nikt juz nic nie umie tworza niby Bogow patelni. Normalne kucharzenie od setek tysiecy lat.. cook to cook i ma gitowac a jak robi z siebie gwiazde to pomylil kierunki.
Do tego dochodza takie wlasnie reklamowe artykuliki i potem Gwiozdy nagle...jakie gwiozdy? Do garow i tyle
2017-07-07 14:14
Tak na marginesie skond u Polakow takie parcie na żarcie?Czyżby to efekt wielowiekowego głodu panującego w tym kraju?
2017-07-07 06:15
Brawo,
Jak by nie patrzeć jest to na pewno rozwój dla człowieka Czy pionowy czy poziomy, ale zawsze rozwój
2017-07-07 13:19
co tylko potwierdza tezę o forach przyciągającym nieudaczników życiowych
jak płomień ćmy
2017-07-07 12:25
dla wladzuchny akurat!
2017-07-07 07:55
dla wolskich mongołów sadząc po wykazie "celebrytów"
2017-07-07 07:58
nie rozumiem skąd nagle taka celebracja tej profesji, podobnie zresztą jest z fryzjerami.
2017-07-07 08:17
nie rozumiem skąd nagle taka celebracja tych profesji, podobnie zresztą jest z całą masą innych. Co ciekawe im mniej intelektualnie tym bardziej celebrycko.
2017-07-07 11:39
Nie docenia pan ludzi, którzy wnoszą radość w nasze, często szare, życie. Ja uważam, że takich ludzi jednak powinno darzyć się pewną estymą, a i wybaczać więcej niż przeciętnemu Kowalskiemu.
Pozdrawiam i życzę więcej uśmiechu na co dzień!
2017-07-07 09:48
Kuk to wazna funkcja i powinien miec udział w lupach tez, nawet jesli nie walczył, bo załoga nazarta lepiej funkcjonuje.
Ale zeby odrazu z niego robic gwiazde to przesada. Najwazniejszy jest Kapitan!
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.