2017-10-17 15:10
10zł za rezerwację, 50zł za trzy pomazane talerze, do tego woda z kranu w "specjalnej cenie". Czad.
2017-10-17 12:45
Dlaczego w Trójmieście jest tak mało lokali gastronomicznych serwujących dania z kuchni polskiej?
2017-10-17 12:52
a tak to nigdy nie wiadomo :)
2017-10-17 12:39
Za 49zł to się najem do syta i sam wybiorę co zjem.
Fakt, niektórzy nie umieją gotować, a inni na nich zarabiają.
I tak ma być, i o to chodzi :)
2017-10-17 12:30
100 zl na dwie mikro porcje. Plus 30zl na piwo, herbate i sok. Pozniej 30 zl na pizze aby w koncu poczuc, ze sie cos zjadlo i 40 zl na powrot taxi do domu.
2017-10-17 11:29
"Weekend" może być, bo musi.
2017-10-17 11:24
koniecznie trzeba zgodnie z polskim zwyczjem i moda isc z szyja omotana kocem
2017-10-17 08:26
opinia napisana z własnego doświadczeniea , im więcej gwiazdek tym mniejsze porcje na ogromnych talerzach ...
2017-10-17 09:12
Im więcej artykułów o restauracjach, tym więcej januszy biadolących o "porcjach" xD Weź chleb ze sobą i zajedz.
2017-10-17 09:15
2017-10-17 09:48
Zawsze masz gramaturę podaną. Biadolenie w stylu "po ci samochód z salonu, skoro 10 letni passat też jeździ" typowe dla januszy
2017-10-17 09:58
2017-10-17 10:12
Na tym polega wolny rynek. Jak tęsknisz za komuną, odgórnymi cenami i czterema czekoladami na obywatela, to przykro mi.
2017-10-17 10:03
no ale przecież nie chodzi tu o pieniądze :)
2017-10-17 09:26
Restaurant week.Przeciez te nazwy sa tak zenujace ze sie wszystkiego odechciewa.Kto jest grupa docelowa.Anglicy?
2017-10-17 09:04
O sile restauracji na rynku, świadczy stała klientela a nie wszelakie okazjonalne akcje.
2017-10-17 09:25
Dobra Restauracja nie potrzebuje reklamy ani dobrej lokalizacji
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.