Opinie (107) ponad 10 zablokowanych

  • W takich knajpach kucharzami powinni być ludzie z tamtych stron, inaczej takie miejsca są mało wiarygodne.

    • 9 2

  • Lokal Mariusa Olecha za gigantyczne 10 tys zł miesięcznie wynajmowany przez Gringo bar (3)

    Nie dziwcie się że ceny są takie wysokie jak malusieńki lokal kosztuje 10 koła miesięcznie.
    Pewnie za jedzenie płacicie tam około 30% ceny reszta to koszty

    • 18 2

    • No widzę, że w końcu ktoś dostrzega, że tak naprawdę te lokale to tylko nabijają kasę wynajmującym. W ten sposób NIGDY nie dojdzie się do poziomu pełnej, ba, częściowej akceptacji gastronomii poza domowej a jak już ktoś wyrobi sobie markę, to po czasie już ma serdecznie dość i gra zaczyna się od nowa i znów startują "łowcy jeleni" na najem lokali.

      • 6 1

    • To ten od Amber Gold ? (1)

      • 0 1

      • I od Watergate

        • 0 0

  • Trzymam kciuki

    Gastronomia to bardzo trudny kawał chleba :) ale może Gringo się przyjmie. Ceny takie same jak w innych lokalach z szybkim jedzeniem. Suavemente ukochałem sobie ale daję szanse Gringo.

    • 4 4

  • Spoko jedzonko

    A ja mocno polecam, jedno z lepszych meksykańskich jedzonek jakie są w Gdańsku!!!
    Co najważniejsze jak bierzesz ostrą wersję to naprawdę wypala, a nie jak w przypadku większości lokali jest tylko pikantne.
    Co do cen to zawsze by było lepiej jak by było taniej!!!

    • 4 4

  • (1)

    Za tą cenne można zjeść w restauracji, śmiem powiedzieć, że w restauracji b dobrego hotelu. Jeśli chodzi o jedzenie tego typu, to chyba wybrał bym Pueblo

    • 5 8

    • I napewno się bardziej najeść w dodatku

      • 2 1

  • To dania czy przekąski?

    Wydałbym majątek, a i tak musiałbym poprawić kebsem.

    • 9 2

  • Rada dla knajpy - nie spolszczajcie dań z całego świata bo to podstawowy bład. Jeśli decdujecie sie na knajpe w której nie ma polskiej kuchni to decydujcie sie na konkrety - jak kuchnia meksykańska to meksykańska!!!!

    • 8 2

  • Bar kmar

    Czego więcej trzeba ?

    • 4 0

  • Poprosze nie pokazywać rezencji

    W ktorych "wady" to wysokie ceny i małe porcje. To jest dokładnie ten powód dla którego knajpy w trójmieście, poza paroma wyjatkami, utrzymuja sie na rynku góra dwa sezonu.

    • 3 8

  • Nie utrzyma się - wygra kebab z budy psa z sosem czosnkowym

    Musi być TANIO, DUŻO i z SOSEM CZOSNKOWYM.
    Inaczej w cebulandi się nie da.

    • 6 7

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.