2018-11-21 13:05
Jak dla mnie najlepsze czebureki są w Gdyni na Chylońskiej, wymiatają.
2018-11-21 13:28
Chodzi ci o Małą Syberię, oni są na Leszczynkach przy Skmce.
2018-11-21 13:38
Tak to oni, ale to jest ul chylońska, sprawdź na ich Facebooku.
2018-11-21 13:53
Potwierdzam, super jedzenie, wspaniali właściciele. Mili szczerzy ludzie, z prawdziwą wschodnią suszą. .aż chce się wracać.Polecam
2018-11-21 13:55
Zdzichu chyba za dużo się najdłeś tych pierogów, chodziło pewnie o rosyjską duszę -:)
2018-11-21 14:45
Jadłem u nich wersję wegetariańską tego czebureka z serem i pieczarkami, przypomina trochę włoskie callzone, tylko ciasto ciekawsze, mogę polecić. Wersja z mięsem też dobra, fajnie przyprawiona.
2018-11-21 18:29
Kiedyś też mieli chinkali z dynią zamiast mięsa - też bardzo smaczne
2018-11-21 14:34
taka wschodnia mentalność. jak u nas za komuny
2018-11-21 17:15
wygląda ładnie
2018-11-21 19:32
j.w.
2018-11-21 22:56
A pani przyjmująca zamówienie nie zdziwiona ilością potraw ? Jak mam tyle zamówić żeby się najeść to dziękuje.
2018-11-21 23:50
Śmieszne
2018-11-22 06:52
Na zupę charczo akurat tylko jednego przepisu nie ma - co region to inna, można sobie poczytać - i ta z Zurny właśnie jest jedną z mocniejszych stron tego lokalu.
Za głośnej muzyki nie zauważyłam, a bywałam tam
Na zupę charczo akurat tylko jednego przepisu nie ma - co region to inna, można sobie poczytać - i ta z Zurny właśnie jest jedną z mocniejszych stron tego lokalu.
Za głośnej muzyki nie zauważyłam, a bywałam tam nie raz.
Szkoda, że wystrój się tam zmienił, teraz już wchodzi w minimalizm. Początkowy rozgardiasz tworzył super swojski klimat.
2018-11-23 10:14
Zgadzam się charczo w Zurnie jest bardzo dobre, jest to zupa którą można zrobić na wiele sposobów, a u nich jest naprawdę dobra. Jeśli chodzi o czeburieki, to nie powaliły. Któregoś dnia poświeciłem i podjechałem do
Zgadzam się charczo w Zurnie jest bardzo dobre, jest to zupa którą można zrobić na wiele sposobów, a u nich jest naprawdę dobra. Jeśli chodzi o czeburieki, to nie powaliły. Któregoś dnia poświeciłem i podjechałem do Gdyni sprawdzić te z Małej Syberi, no i trzeba przyznać, że są przepyszne i duże, świetne ciasto, no i nie ociekają tłuszczem. Tylko podają na jednorazowych i warunki mocno spartańskie, ale warto spróbować. Jako, że przejechałem kawał drogi i trochę się ich naszukałem to wziąłem jeszcze pielmieni - fajne pikantne i duża porcja za 12zł, także chinkali spróbuje następnym razem. Mała syberia zauroczyła, tylko ostrzegam to nie jest restauracja.
2018-11-26 06:59
Pani Agnieszce kompletnie nie pasują zupy a zwłaszcza takie w których cokolwiek pływa i nie są zmiksowane.
2018-11-22 07:05
Pani marketingowiec lubiąca jeść i gotować ocenia restauracje... Rozumiem, że chociaż dania w oryginalnej formie jadła w kolejnych krajach? Już o tym, że każda praktycznie knajpa jest be ale 4 się należy nie wspomnę..
Pani marketingowiec lubiąca jeść i gotować ocenia restauracje... Rozumiem, że chociaż dania w oryginalnej formie jadła w kolejnych krajach? Już o tym, że każda praktycznie knajpa jest be ale 4 się należy nie wspomnę.. Pani najpierw pozna kuchnie o których pisze, nauczy się gotować a potem ocenia.. Te wypociny już przestały bawić a wywołują zwykłą niestrawność.. Może czasu zmienić recenzenta..
2018-11-22 08:09
Czemu fotografuje Pani gości lokalu bez ich zgody na publikacje? Czy Pani chce mieć problemy? Serio? Powrót do . marketingu wydaje się co raz blizszy haha
2018-11-22 08:38
Bardzo sluszna uwaga , tez mi sie to nie podoba
2018-11-22 08:37
Proponuje nie co zmodyfikować cykl artykułów i rozejrzeć się wokol Trójmiasta
Mnóstwo ludzi w weekendy udaje się za miasto i chętnie by zjadło posiłek w jakimś sprawdzonym miejscu
2018-11-22 08:52
To jest portal Trójmiasto.pl a nie okoliczne wioski.com
2018-11-23 07:35
To czemu są artykuły o Rumii, Wejherowie, Pruszczu, Kolbudach itp ?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.