2020-09-26 20:54
I taki lokal, tfu, koncept, wmawiajacy ludziom że jedza luksusy w porcjach homeopatycznych i z 10x przebitka przetrwa rok, dwa lata. A bar u szwagra istnieje już któraś dekadę ;)
2020-09-28 06:03
.....o oszczędzaniu wody. Jak dużo trzeba jej użyć,żeby myć te talerze wielkości pokrywy do kotła ?
Czy nie można używać talerzy o proporcjonalnej wielkości do dania ?
2020-09-28 08:44
2020-09-30 08:34
2020-09-28 11:21
W telegraficznym skrócie można by streścić : Nic na talerzu, mnóstwo na rachunku. ;)
2020-09-30 20:42
Ale malo!jem z reguły 5 razy więcej ale jest Ok smakowało swietnie!
Żona zachwycona no ja ..również. ..
2020-09-30 21:25
Tu trzeba byc,trzeba to przeżyć i degustowac.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.