Opinie (55) ponad 20 zablokowanych

  • I taki lokal, tfu, koncept, wmawiajacy ludziom że jedza luksusy w porcjach homeopatycznych i z 10x przebitka przetrwa rok, dwa lata. A bar u szwagra istnieje już któraś dekadę ;)

    • 10 0

  • Tak dużo mówi się o ekologii.....

    .....o oszczędzaniu wody. Jak dużo trzeba jej użyć,żeby myć te talerze wielkości pokrywy do kotła ?
    Czy nie można używać talerzy o proporcjonalnej wielkości do dania ?

    • 2 0

  • Pytanie: gdzie ryby maja poledwice? (1)

    • 2 0

    • na grzbiecie

      • 0 0

  • Nouvelle cuisine

    W telegraficznym skrócie można by streścić : Nic na talerzu, mnóstwo na rachunku. ;)

    • 1 0

  • Pycha

    Ale malo!jem z reguły 5 razy więcej ale jest Ok smakowało swietnie!
    Żona zachwycona no ja ..również. ..

    • 0 0

  • Wspaniałości!

    Tu trzeba byc,trzeba to przeżyć i degustowac.

    • 0 0

alert Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.