2017-01-03 13:36
Smacznie i tanio a nie 30 zł za danie/zupe kto to widział?!
2017-01-03 13:41
nie wiem jak smak
2017-01-03 17:00
podasz mi namiar na bary w uk gdzie w miare dobrze zjem za 3 funty? wysta
2017-01-03 19:25
Na soho napewno znajdziesz bar za 5 funa jesz ile możesz wszystko liga smaczne na camden tez masz stoiska i wybierasz co chcesz wszystko pycha
2017-01-03 21:47
takich barów jest nieraz kilkanaście na 1 ulicy, wstań z kolan, wyleć z Polski do Uk sam zobacz, oceń, baaa może nawet zostaniesz na kilka lat.
2017-01-03 22:12
Stoję pewnie u siebie w Polsce, płacą mi nieźle, mieszkam we własnym domu z dużym ogrodem (sam na niego zarobiłem).
Poziom raczej nieosiągalny dla 99,9% emigrantów w UK.
Byłem w paru krajach, w tym UK (kilka
Stoję pewnie u siebie w Polsce, płacą mi nieźle, mieszkam we własnym domu z dużym ogrodem (sam na niego zarobiłem).
Poziom raczej nieosiągalny dla 99,9% emigrantów w UK.
Byłem w paru krajach, w tym UK (kilka razy) i po prostu nie pamiętam w miarę normalnego miejsca w obrębie miasta (oczywiście nie piszę o restauracjach) gdzie przyzwoity posiłek kosztował 3 funty.
Tylko tyle
2017-01-05 02:22
99,9 % ludzi ma dobrą pamięć, dla Ciebie to nieosiągalne.
2017-01-03 16:25
Nie żryjta tego.
Kotleta schabowego weźta,zdrowszy je.
Nie utrzymujta arabów i pingpongów.
Polaki jesteśta a nie byle co!
2017-01-03 18:12
Co to menu ma wspolnego z Azja? Nie widzialam nigdzie tu zamawiania przez krzyzyki na kartce. Bzdura. Zadna azjatycka knajpa w 3miescie nie dorownuje azjatyckiemu jedzeniu. Sory.
2017-01-03 18:40
niesamwita znajomość tematu...
2017-01-03 21:52
gdzie w Azji?
np w Rosji?
2017-01-03 18:13
Sory ale mozemy przyrownac sie do kraju trzeciego swiata ze swoimi zarobkami.
2017-01-03 19:26
2017-01-03 19:46
Testowane dania zamawiamy na własny koszt i nie zapowiadamy naszej wizyty w recenzowanym lokalu. (...) za dwa tygodnie w środę ocenimy Aleję 40 w Gdyni.
2017-01-03 21:06
tak jak to robila BeataTestSmaku
2017-01-04 10:16
Juź tam była, skoro zapowiada wyobraź sobie
2017-01-03 21:06
po co ten wstep o braku pretensjonalnosci? czemu do jasnej anielki nie moze portal zatrudnic prawdziwego krytyka kulinarnego, najlepiej z praktyka restauracyjna, ktory by cos napisal ciekawego oprocz "mi smakowalo"??
rozwiń...
po co ten wstep o braku pretensjonalnosci? czemu do jasnej anielki nie moze portal zatrudnic prawdziwego krytyka kulinarnego, najlepiej z praktyka restauracyjna, ktory by cos napisal ciekawego oprocz "mi smakowalo"??
zamiast krytyka kulinarnego mamy typiare ktorej nie poszlo w marketingu wiec wziela sie za pisanie bloga o jedzeniu...no ludzie prosze was! czekam na cykl recenzji sal koncertowych pisanych przez Cześka Masztalerza, ktory o sobie napisze: "z zawodu w sumie bylem spawaczem, ale rzucilem to i pisze o muzyce bo sam czasem troche brzdakam".
ten caly kulinarny cykl (tak samo jak deluxe) to jakas porazka i amatorszczyzna w najgorszym wydaniu. smutne.
2017-01-03 23:00
że autorka nie ma doświadczenia w pracy z tak zwaną szeroko pojętą gastronomią? I co to znaczy być prawdziwym recenzentem kulinarnym? Proszę mi wymienić trzech polskich i trzech zagranicznych profesjonalnych recenzentów kulinarnych a raczej krytyków kulinarnych.]
dodam tylko, że Magda Gessler krytykiem kulinarnym nie jest :)
2017-01-04 10:40
zamiast pisac ze lubi gotowac w domu dla męża.
niezły cykl miał: gordon ramsay (troche kuchenne rewolucje, ale gosc ma praktykę wieksza niz gessler), antonio carluccio, gennaro contaldo, raymond blanc, keith floyd . nie wiesz kto to? to znak, że mozesz byc nie tylko recenzentem muzycznym, ale tez kulinarnym - oczywiscie w trojmiasto.
2017-01-04 15:05
jest kucharzem, nie jest krytykiem kulinarnym. Magda Gessler nie jest kucharzem co najwyżej restauratorką i prowadzącą program Kuchenne Rewolucje. W Polsce nie ma takich krytyków kulinarnych jak wymieniłeś. Owszem
jest kucharzem, nie jest krytykiem kulinarnym. Magda Gessler nie jest kucharzem co najwyżej restauratorką i prowadzącą program Kuchenne Rewolucje. W Polsce nie ma takich krytyków kulinarnych jak wymieniłeś. Owszem znajdziesz ich w USA, Francji, Wielkich Brytanii czy we Włoszech. Polska długo była zamknięta jeśli chodzi o kuchnię światową, dopiero się otwiera. A autorka nie musi w tak zwanym "bio" pisać wszystkiego, co umie, gzie pracuje, z kim pracuje i dla kogo gotuje oraz z kim gotuje :) Serdecznie pozdrawiam i życzę mniej zadęcia a więcej uśmiechu
2017-01-04 16:38
ale jesli autorka skonczyla np le cordon bleu - to moze warto sie pochwalic? chyba ze skonczyla ogolniak i WSB to wiadomo, nie ma o czym pisac w kontekscie recenzowania jedzenia.
2017-01-03 21:44
niedługo będę w Gdańsku, zabiorę Rodzinkę do Ping-ponga :-)
2017-01-04 08:33
Prowadza blogi, porzucają prace, są fit, zajmują się fotografią. Appka Yelp już jest?
A najlepiej to widac w bajce SOUTH PARK s19e4
2017-01-04 10:24
Bez wad poprzedników. Krytyka bardzo konstruktywna - moim zdani i moim smakiem, a nie jak poprzednio: ma być inaczej. Fotki udane, nietypowe, niesztampowe. Pominięcie smrodu azjatyckiej knajpy jest naturalne. Tam zawsze
Bez wad poprzedników. Krytyka bardzo konstruktywna - moim zdani i moim smakiem, a nie jak poprzednio: ma być inaczej. Fotki udane, nietypowe, niesztampowe. Pominięcie smrodu azjatyckiej knajpy jest naturalne. Tam zawsze dziwnie pachnie - jakby nie pachniało, dopiero trzeba by to napisać. Fajne podejście - bez naciągania, bez zacięcia i nawet jak nie do końca profesjonalnie czyli beznamiętnie, to z sympatią do starań osób gotujących i z miłością do gotowania.
2017-01-04 10:28
co się stało że was już nie ma? formuła ta sama więc to wy stworzyliście testsmaku czy trojmiasto.pl?
2017-01-04 10:45
nie wiem czy wiesz, ale Beata Testsmaku i Agnieszka Haponiuk to ta sama osoba. stąd powrót formuły artykułu, identyczne zdjecia robione tą samą ręką i ogolnie jeszcze raz to samo.
2017-01-04 11:15
Ta sama ręka do zdjęć???? To się totalnie nie znasz.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.