2020-03-24 10:59
najszybciej i najzdrowiej, i
2020-03-24 13:00
Lubię tego Bartka Jakubika. Za keczup i majonez. Widać taki chłopak z dzielni.
2020-03-24 15:22
Nie znałem tego przepisu ,może to i dobrze .Słyszałem o burgerach z trawą w środku ,polecam
2020-03-25 00:00
Obrane ziemniaki pokroić w paski jak grube frytki, polać odrobiną oleju, posypać krojonym boczkiem i cebulką, przyprawą do ziemniaków (sól, pieprz, oregano, bazylia i papryka) i do nagrzanego piekarnika 200 stopni na 30 minut.
2020-04-01 18:12
2020-05-26 19:40
Ja bardzo hummus lubię, ale mi zazwyczaj nie wychodzi. Moja miłość zaczęła się, jak byłam w Restauracji Zachodni Brzeg - fenomenalny smak, ale nie udało mi się powtórzyć :(.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.