2015-11-27 07:58
Top g....a w trójmieście
2015-11-26 18:26
Tylko tam! Wyjątkowo oryginalnie, smacznie i niedrogo. Polecam.
2015-11-26 18:38
tragedia jestescie
2015-11-26 19:50
2015-11-26 23:02
i przewietrzcie czasem ten lokal, bo ciuchy wala od oleju po 1 minucie tam
2015-11-27 00:22
Tyle w temacie.
2015-11-26 10:38
Polecam American Stars na Zaspie.
2015-11-26 13:04
a wlasciciel wymadrza sie na portalu na literke W
2015-11-26 15:53
przynajmniej mozna sobie pogadac z wlascicielem i przekazac mu swoje uwagi. a ze sie przy tym promuje? jeden kupuje sponsorowane artykuly na trojmisto.pl drugi stawia na bezposredni kontakt z klientem.
2015-11-26 18:40
jak mi podal, jakie pizzerie szanuje w tym miescie to nie mam wiecej pytan do niego, on nie wie, co to znaczy pizza :)
2015-11-26 18:49
Ciekawe rzeczy opowiadasz, a czemu nie powiedziałeś tego wprost? No tak, internet.
2015-11-26 22:55
dajcie spokoj juz z tym marnym marketingiem, serio
2015-11-27 00:20
Nic nie powiedziałeś bo brak Ci odwagi i nie bardzo wiem o jakim marketingu mówisz.
2015-11-26 14:18
Co do W to niestety prawda. ;/
2015-11-26 15:47
w końcu ktoś nauczył się robić w końcu dobre cienkie ciasto a nie placki drożdżowe. jak słysze, że ktoś chce pizze 'na grubym' to wiem już, że to zwierze
2015-11-26 11:26
Najlepszy burger i największy.
2015-11-26 23:54
Od pierwszego dnia to była porażka, po samym wejściu wali starym olejem, ponoć niedługo sie zamykają.
2015-11-26 12:16
Sama nazwa wskazuje. Burger King w Redzie króluje :)
2015-11-26 12:10
Coś nowego.
2015-11-26 10:08
ale bieda, najlepsze to w macu :)
2015-11-26 13:35
U Szwagra na pętli autobusowej w Oliwie. Baaardzo smaczne i niedrogie.
2015-11-26 23:45
Jeszcze był japa na zaspie, nie dość że smaczny to klimat surówek porozwalanych po podłodze i folii z niemieckich produktów jako papierków był nie do podrobienia
2015-11-26 18:55
Niedługo wpadnę.
2015-11-26 14:31
parę lat temu jadłem i faktycznie super był.
2015-11-26 15:19
Istnieje i smak niezmienny od lat, szkoda że lodów kręconych obok już niema.
2015-11-26 15:39
Już kilka lat temu te miłe panie przeniosły działalność z Oliwy i serwowały kręcone super lody we Wrzeszczu
2015-11-26 15:56
Też miałem kiedyś takie sentymentalne miejsca. W Gdyni w sumie hamburgery najczęściej jadam w Mc na dworcu, ale za czasów gdy mieszkałem w Warszawie też miałem takich kilka miejsc. A może to Was zdziwi, ale świetne hamburgery robił taki koleś na dworcu centralnym
pozdr
2015-11-26 17:34
Najlepszy to jak se sam zrobisz :)
2015-11-26 23:06
A ja polecam burgery w hard rock cafe na Długiej. Wiele razy jadłem i nigdy się nie zawiodłem, jak zresztą w innych hard rockach za granicą
2015-11-26 23:03
omijac szerokim lukiem, widze zatrudnili armie poplecznikow, ale na nic sie to zda
niech juz lepiej zamykaja interes
2015-11-26 10:57
To juz wole hamburgiera za klika złotych z makdonalda.
2015-11-26 11:14
Dla mnie baranola bezwzględnie numer 1.
2015-11-26 22:58
2015-11-26 11:13
to nie hamburgery, to chemiczne bułki z mielonym czymś. Nie psuje się nawet po kilku tygodniach. Ale co kto lubi.
2015-11-26 13:06
2015-11-26 17:45
bułka z piekarni a nie z fabryki gdzieś w Albanii. Mięso masz świeżo mielone, smazone na ruszcie a nie mrożonki przywożone ciężarówkami i smazone we fryturze. Warzywa chrupkie i świeże a nie zwiędnięte i bez smaku jak w McD. Radzę spróbowac dobrego burgera np w Carmniku - więcej do mcdonalda nie pójdziesz
2015-11-26 19:31
BTW przez te cholorne foodtrucki w żadnej piekarni w Gdańsku nie ma bułek z sezamem do hamburgerów. Ściemniają, że rzekomo nie mają zbytu, aż pewnego razu na Kowalskiej wchodzę do piekarni, patrzę, że są. Chcę kupić, a
BTW przez te cholorne foodtrucki w żadnej piekarni w Gdańsku nie ma bułek z sezamem do hamburgerów. Ściemniają, że rzekomo nie mają zbytu, aż pewnego razu na Kowalskiej wchodzę do piekarni, patrzę, że są. Chcę kupić, a tam kretyńska odpowiedź że takie bułki tylko na zamówienie dla hipsterskich barakowozów robią teraz ;-/
Domagam się jako konsument równego traktowania i nie zawierania zmów z właścicielami tych bud, powodujących wycofywanie towaru z rynku, aby ktoś chcący zjeść hamburgera chodził i marnował kasę w wozach, gdzie nawet nie ma warunków żeby normalnie cokolwiek skonsumować, o cenie nie mówiąc.
2015-11-26 12:25
a ten patyk to po co?
2015-11-26 22:26
Patyka puścili bo jest koronnym
2015-11-26 20:48
I jak się bułka pokruszy, to zawsze można powiedzieć że z powodu patyka a nie dlatego że nie pasowała do dania.
2015-11-26 12:31
2015-11-26 12:33
2015-11-26 13:15
byle nie takiej, po której stąpała owieczka lub krówka.
2015-11-26 22:00
...
2015-11-26 15:56
Otto bezglutenowy Burger z mleczem i mięsem z nutrii z sosem z pydy anakondy .
2015-11-26 13:34
Przecie mają Blinburgera za dziesiątaka.
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.