:-)

wielki zuchu
srogi zuchu
przestan dziure
wiercic w brzuchu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

???

gdzie jest baza ?

eeeeeeee

taaaaaaaaaaam

Karaluchy

do poduchy.
A potem jescze kilka kamieni i do jeziora i jak młode nadprogramowe mioty
na dno
na same dno

kknnnnn

wielki zamiatacz z miotłą co nie ma włosia... jedynie zrywa z podłogi kolejne fragmenty pcv i beton swym ciążliwym zamiataniem.
ale siebłotko zrobi jak polać to wodą, a leje on ją bez umiaru
hihi

knn

twój smutek i tak nie doścignie mojego uśmiechu O!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

i tak bede pisal,mam gdzies wasze cuchnace posty..i tak moje waszymi cuchna...wiec bede pisal waszym smieciowym jezykiem !

Pa smieci!

(aby te gnoje nie napisaly, ze tak kazdego odbieram-zaznaczam, ze wszysztko co napiszą przeciwko osobom mi nie znanym(jakobym ja traktowal was tak, jak te karaluchy traktuje)-to po prostu kalumnie-a jak cos-to prosze sie zwracac bezposrednio do mnie)

knn

Pożycz sznurek od mentata i zasuwaj do lasu na najbliższe drzewko, bo przyprawiasz ludzi o niestrawność .Będziemy mieli Ciebie z głowy, bo te ustawiczne płacze , żale i przeprosiny robią sie nudne.
Te Twoje texty to tylko woda na ich młyn, dostarczasz im regularnej rozrywki.
A może Ty tak lubisz sie ludziom podkładać?!Sprawia Ci to jakąś perwersyjną przyjemność jak ktoś bawi sie Twoim kosztem, aby potem mieć możliwość grania nieszczęśnika prześladowanego przez całą resztę?!
Naprawdę daruj sobie.

K.NN.

Jestem tu przede wszystkim dlatego, że lubię tupiszców. Teraz również dlatego, że chciałbym Ci pomóc. Bo, że masz problem, to wiedzą wszyscy, zarówno tu jak i w innych społecznościach netowych oraz na mieście. Żadna to tajemnica. Nie ma tu kloaki, nie ma śmieci, nie ma osób złej woli. Są fajni, mądrzy, dowcipni ludzie, którzy chcą zwrócić na coś Twoją uwagę. Jeśli wyciągniesz z tego właściwe wnioski, będzie Ci się lepiej żyło. Rozluźnisz się i zobaczysz rzeczywistość w trochę innym świetle. Będzie pogodniej.
Czemu siejesz nienawiść, nastawiasz jednych przeciwko drugim, plotkujesz? Kochaj ludzi, a wtedy większość odpłaci Ci tym samym, przeważająca część pozostałych zostawi w spokoju, zaś Ci, którzy w dalszym ciągu będą coś do Ciebie mieli, po prostu nie zostaną dopuszczeni do głosu. A jeśli nawet, to nic przeciw Tobie nie powiedzą – w swoim własnym, dobrze pojętym interesie. Przyjmij do wiadomości, że w tej chwili sam jesteś swoim największym wrogiem, karmisz się iluzjami, źle rozpoznajesz sytuację i ludzkie intencje. Pod pewnymi względami przypominasz pewne postacie z tragedii greckich. Twierdzisz, że „między niebem a ziemią” i w okolicach są „normalni ludzie”. A wiesz, co tam o Tobie mówią, za Twoimi plecami, gdy nie słyszysz? Nie będę przytaczał.... Pomyśl chwilę. Daj szansę. Sobie i innym. Nie wystawiaj się na strzał.

Pozdrawiam.

P.S. : Szczerze martwię się o Ciebie. Coraz bardziej.

i przestalo być fajnie

jestem za mało inteligentna by podołać potokowi waszych słów, dlatego nie czytam tych dłuższych niż 3 linijki. Po co mam się wysilać? Żeby przeczytać kto jak kogo wyzwał?

Chyba zaczęłam tęsknić za cenzurą i ograniczeniem do 50 słów.

K.NN.

„Anonimowy” post z 7 września, z godziny 21 : 51.
Twój post z 7 września, z godziny 22 : 14.
Przeanalizuj.
Czy przypadkiem nie znieważyłeś osoby, którą cenisz? Nie wiem, zastanawiam się. Ale jeśli tak, to jest to jaskrawy dowód Twojego zaślepienia i dezorientacji. A to przecież tylko dowcip. Pisałeś kiedyś, że znasz mitologię.....
Niniejszym zamykam się. Kropka.

marchewkowe_pole ..ograniczenia???to nie gratka..jak to sobie wyobrazasz???Myslisz,ze nie bedzie takich "zlych"

w taki smieciowy sposob napisac w 50 slow???...Ocknij sie...tamte czasy juz nie przyjda....I nie dziw sie, ze ja tak pisze...tak-jak ponizej...przeczytaj sobie co do mnie i o mnie wypisuja..ja tylko dostosowuje sie w bardzo jasny sposob do tych karaluchow...Pisze ich jezykiem-bardziej wyrazistym, by nie bylo niedomowien...I nie wstydze sie tego, ze tak, a nie inaczej pisze-ijeszcze na swoim nicku-na jedynym swoim nicku...oni co chwile zmieniaja...i maja ich pare na osobke smieciowa...
O tym pomysl pani Marchewkowa...o tym wlasnie

Bagginsie...zmusiels mnie do napisania:(((..zrozum jedno tylko...ze ja nie uwazam za zarty takich okreslen jak :

"- Yo! Mother Fucker"
//wiec wybacz, ze...ze nie chcialem sie doczytywac mitologii...ani osby, ktora napisala w ten sposob :(((

O osiemnastej wybije gadzina Z.

tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak

O 18.00 zczas u miejscowego

KABOOOOOMMM.

Pięknie, pięknie

Mam się śmiać czy płakać?

Ale tak serio....

to niefajnie byloby tu z cenzura.

Świetlik

Bardzo niefajnie.
Tak źle, a inaczej jeszcze gorzej :(

Płk Kiszczak

Miałeś rację. Został krater. Powiedziałbym, że było to coś w stylu "Reduty Ordona". Z dodatkowym motywem szekspirowskim - na widok zbliżającego się szybkim krokiem zielonego lasu.

Pogorzelisko

Auurgh jęczały niedobitki liter wijące się w konwulsjach po wybuchu Bomby Z.
Arriihg piszczały małe kolczaste cenzurki rozłażące się po okolicznych kątach z leja po bombie.
Arrghhh trzeszczały wrota portalu trójmiasto.pl gdy nieliczne exploity przekradały się niezauważone pomiędzy stanowiskami dział elektronowych Siódmej Baterii Antywirusiwej im.gen. Nortona.
Aaarrrgggghh zawył pies Kiszczaka gdy wbiła mu się między zęby ostatnia kostka z żeberek leżących na dymiącej od wybuchu ziemi Hydeparku.
PS. Żeberka były żylaste i kościste (jak to żeberka)

K.NN

Dlaczego do mnie nie napiszesz...ja czekam i tesknie.Mozsz mi zadedykowac jeden z Twoich pieknych wierszy.Bedzie to z pozytkiem dla wszystkich ...ku mej radosci.

Glum, glum

Nie damy się zjeść wielkiemu złemu trollowi, nie damy, mój ssssskarbie.
Oj, nie damy, mój kochany ssssssskarbie.
Glum, glum

NN

Poczytaj sobie prozę Kiwdula , myśle, że przypadnie Ci do gustu.
Zwłaszcza polecam dzisiejsze posty, powalają swoja siłą wyrazu. Choć podobno najciekawsze zostały wycięte. Miłej lektury.

No tak

Choć moja lina ma docelowe inne przeznaczenie, obecnie służy mi do wiązania zbyt grzecznej dziewczynki.

Asystentko

Nie do Ciebie sie zwracalam wiec sie nie wcinaj.Mnie nie trzeba pisac co mam czytac a co nie.

Agentko

Być może. Widziałam jedynie (oprócz niego samego) kalendarz Kiszczaka, który rzeczywiście wskazywał na bogatą, acz dosyć chaotyczną, osobowość właściciela.
A noże do arbuzów na pewno często się przydają. Potrzebna jest jeszcze łyżka.

No tak

Łyżka niekoniecznie, na co wskazują dokładnie obgryzione arbuzowe skóki leżące sobie aktualnie w okolicach jednej z wież w Brzeźnie.
Wiem coś o tym. :)

(..Tak sobie leżą, tylko one i gwiazdy... ciekawe czy im tam nie zimno. Tak czy inaczej, zostaną niedługo znów przyjęte w pierwiastkoobiegowe ramiona matki natury :))

mentat

Stanowczo muszę jeszcze popracować nad rozplątywaniem się!

A poza tym, jak powiedział Tadeusz Dołęga - Mostowicz, warto być grzecznym nawet wtedy, kiedy się na to nie ma ochoty.

kiwdulku

czy dobrze zrozumiałam: żeby pokazać im jacy są be i fuj też taki jesteś?
aaaaaaaa to już rozumiem! mam też zacząć śmieciami rzucać żeby przypadkiem nie okazać się niemodną!!!

ech....

Zwierzenia

zwierzu zwierz

Stvoříčko

Niemożliwe! Tak bez łyżki? Arbuza? Ciekawe, co się stało z pestkami.
A skoro skórki leżą sobie, to całe szczęście, że dzisiaj księżyca dużo. Będzie im choć trochę raźniej razem.

No tak

Gdy zawitasz za jakiś czas w okolice o których wspomniał Stworek zabaczysz wielkie pole arbuzów i zrozumiesz co stało sie z pestkami...
Pośrodku pola bedzię wieża, a na wieży np. miła impreza z arbuzami jako daniem głównym.

Arbuzy Rulez!

No tak

Pestki...? Nie wiedziałam dotąd pod iloma ciekawymi kątami mozna wypstryknąć pestkę

No tak

Oboje wiemy na co masz ochotę. (Dzięki bogini Amaterasu, nasze ochoty są zbieżne i jesteśmy - pod tym względem - kompatybilni)

.

A jednak jesteś stronniczym adminem. Pieprz sie baranie!!!

.

Swietliku...cenzura sie zaczela, i to stronnicza cenzura popieprzonego admina!!!Wlasnie wycial mi
posty(do zwierza smiecia i do "dawnej znajomej"), wycial i odpowiedzi do NN , do marchwkowego_pola i do asystentki.Zrobil to juz kilkanascie, a moze kilkadziesiat razy (...) !Wycial posty, a pozostawil te na ktore ja odpowiadalem!P********ony admin P********onego hydeparku...dlatego nie bede teraz juz taki "miekki"..i hydepark wroci do swoich rozmiarow...bedzie wracal do popieprzonych, znieksztalconych rozmiarow...taki admin, taki wiec i bedzie "wymiar" hydeparku...a pewnie(!!!), niech zamkna go, nie bede plakal !!!!!A po czym mialbym plakac???pisze o sobie, tak- o sobie, ale to rowniez tyczy sie innych, nawet smieci!!!!!!!!!
Popieprzony "admin" z popieprzona stronnicza cenzura!!!

.

...tak ladnie napisalem - o - i do - "dawnej znajomej" :))Byl tam wyraz "dziwka", byl i "k****" :))) tak ladnie napisalem..a admin wycinal i wycial...i nie tylko ten post wycial, lecz i inne bez takich ladnych wyrazow...Szkoda adminku cenzorze, lecz nie bede na razie powtarzal tego co napisalem (do tej damy od postu z dnia 9 Września 2003 godz. 16:38) ... -jedynie te 3 ostatnie teksty zaladowalem do automatycznego powielacza :)
pa, dobrej nocki :) automat czuwa nadal:)

Edgar Varese "Ionisation"

Stworku

Nie ma problemu. W takim razie Edgar Varese usiądzie sobie w pociągu zaraz obok sąsiadów i wszyscy z uśmiechami na twarzach grzecznie pojedziemy do Gdańska.

Wielki Mieszany Bracie :)

Tak, to ten sam właśnie. Panopek, który miał niesamowity wpływ na muzykę np. Franka Zappy.
Jestem pod wrażeniem znajomości \ pamięci !!!

Kiedy w środę wszyscy "z klopotami tożsamści" wstają ze swych łóżek z zakładowych głośników da się słyszeć czeska funkowa grupa -123 min., którą można było zobaczyć i usłyszeć 18 i 19 listopada ubiegłego roku na jedynych polskich koncertach we Wrocławiu i Warszawie. Idealni na dobry początek nowego dnia.

Kiwdul

właśnie dałeś najwyższy dowód swojego egoizmu.

Bruno

A w Gdańsku powitają Cię z otwartymi ramionami wszystkie dużei małe stworki z Miasteczka Halloween.
:)

bul bul bul

na samo dno :)

ziuuu do pociągu

Stworku

W takim razie już sie cieszę
i mam nadzieje zobaczyć ten tajny pas startowy dla wróbelków

Hę?

http://www.paris-tours-guides.com/index_polish.shtml

Bruno

Tajny pas, oczywiście, ale tam to trzeba nocą, cichaczem, zeby nikt się nie dowiedział :) Nooo, od biedy może być i za dnia, ale w strojach maskujacych. Zielonkawa lub brązowa kurtka. Może czarna. Może jasna, jak piasek nadmorski. Albo niebieska jak niebo. Albo granatowa jak morze.... a co tam. Czerwona tez może być;)

dokończenie

polish.shtml

kawał

Stoi dwoch pijaczkow w ZOO przed klatka z lwami. Nagle jeden z lwow przerazliwie zaryczal w strone pijaczkow.
- Ja ide do domu - powiedzial pierwszy.
Drugi na to:
- Ja zostaje na film...

No tak

co za sknera

At

Kto sknera? Ten łoś bez skanera?

KNN

Jeśli chcesz bym przeczytał coś co do mnie piszesz to w poscie musi być 3 razy moja ksywka dużymi literami i boldem (tak by dookoła boldu nie było) np:
ZWIERZ! ZWIERZ! ZWIERZ!
inaczej nie będę cztał tak jak i reszty twoich postów. To tak jak z przywoływaniem Beetlejuice'a. Lepiej się zastanów co do mnie napiszesz...

Mentat

nie daj się jej rozplątać!!
niech to będzie podwójny supeł

cd

Albo lepiej supeł w suple

Stvoříčko

tak-dalem i dam jeszcze!!!, bo nie pozostawiajac moich poprzednich postow-zmienia sie rzeczywistosc!A naprawde stronniczy i egoistyczny jest admin, napisalem dlaczego!
Co Ty za bzdury piszesz???Zobacz sobie tego najwiekszego egosite-bozka!Uniemozliwil mi odpowiedzenia na ten bandycki post "dawnej znajomej"!
Nie moglem odpowiedziec nawet NN i innym., wiec o czym Ty gadasz???Przytomna jestes???Otworz w koncu te slipia!!!!Albo sie nie odzywaj!

Adminie,

powodzenia, dużo cierpliwości i... dobrej zabawy! no i przede wszystkim: DZIĘKI!!!

Zwierzu,

przeciwko wiązaniu supłami przemawia długość czasu potrzebna do ich rozsupływania, do której należy dodać czas potrzebny na ubranie się, np. gdyby przyszedł niespodziewany - jak koniec lata - gość. Jednakże, jeżeli zaistnieją bezpieczne okoliczności - tj pewna izolacja przed osobami trzecimi - podążę za Twoją radą.
Aby zmniejszyć swoje problemy po recepcji powyższych zdań przez pewne osoby: oświadczam, że żartowałem.
PS 1. Chcę wykopać przed najbliższą zimą "skarb" zakopany w lesie. W związku z tym pytam: pożyczysz mi saperkę?
PS 2. W ostatni poniedziałek usłyszałem w sądzie słowa: Wnoszę o pozbawienie wolności M... O... - to wywołało u mnie interesujące uczucie.

Kiwdul

Admin dba o całość HP, a ty tylko o siebie. Tak naprawdę guzik cię obchodzi czy inni ludzie będą się tu czuli dobrze, ważny jest tylko twój tyłek.

Stvoříčko

takie jego dbanie mam gdzies!Jesli pozostawia bandyckie posty,a moje wycina-mam takiego admina w d,a hydepark-ktorym kieruje-rowniez!jesli dbam o swoj tylek, to i o tylek Twoj!
Zaraz napiszesz, ze sama mozesz o siebie zadbac...tak, wiem to...
Ale nie bedzie tutaj ten stronniczy admin robil z siebie bozka!!!
Uprzykrze mu to!
Ps...wlasnie sie przygotowuje...pisze specjalny program...

Kiwdul

Twoje posty też bywały ni mniej ni więcej bandyckie.
Chcesz go ukarać za to, ze "ma się za bożka", podczas gdy sam postępujesz dokładnie tak samo. Czy twój system sprawiedliwości obejmuje wszystkich oprócz ciebie? Jeśli tak, to jesteś hipokrytą, a pracę admina próbujesz zniszczyć nie dla zasad, którymi sie zasłaniasz, ale dla własnej mściwej satysfakcji.
Jeśli masz w d... ten HP, to zostaw go w spokoju. Odejdź stąd, tak będzie lepiej i dla ciebie i dla nas.

HHHHHhhhrrghhrbbbbrrrr

Coś tam do siebie bulgocze ten żabiasty stwór.... Ja to mam pecha. Jak już coś złapię, to musi wyglądać tak nieapetycznie... chude, zielone, brudne... zimne...Ale cóż, jak to mawiają, na bezrybiu i rak ryba. A w brzuchu pustki. Lewa ściana żołądka patrzy na prawą z coraz większym zainteresowaniem, dobrze będzie umieścić coś pomiędzy nimi.
Taś taś taś, ropuszku, patrz mam tu pierścionek...

Lepiej

...I dla nas - powtarzał wiatr
...i dla nas - szumiały drzewa
...i dla mas - pisali w dziennikach

rachu ciachu

i po strachu

Jap. wiersz śmierci:

O takim dniu jak dzisiaj
można powiedzieć:
Również przeminie.

Shiei (+ 1715)

ajajajajajajaj

peurto rico :-)))

a dla wytrwalych

la kukaracza
la kukaracza
lalalalalalalalala

la kukaracza
la kukaracza
lalalalalalalalala

hihihi

uwielbiam to miejsce :-)))

na potege posepnego czerepu

MOCY PRZYBYWAJ :-)))

a kuku

czy jest tu ktos ???

la,la

la, la, la, la - chyba stronka oszalała, narka.

Blurp

Jest tu "ktoś"

blurp

nachłeptałeś się czegoś?

Wielki, bardzo zły pożeracz

chcesz buziaczka ;-) ?

heheheh

chcial przechytrzyc automat,widze ze zminil sam na podpis alternatywny:)Przeciez ciolku to jest program stworzony do obchodzenia zabezpieczen ty marny bozku, jeszcze marniejszy "adminie"

wycinany kiwdulku

I co teraz poczniesz biedaku? Paluszki ci się zmęczą od ciągłego wklejania w pseudo-automaty. Pochwal się jeszcze czym chaczysz. Będzie nam łatwiej.

Wuhahhahahaa

Chakier :)

Inne tematy z forum

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (155 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

reklama świetlna (14 odpowiedzi)

hej. czy waszym zdaniem warto jest inwestować w reklamę świetlną? pozdrawiam