Biedra zamknięta

Jak w tytule. A w lidlu syf się zrobił nagle, a o parkowaniu w różnych dziwnych konfiguracjach nie wspominam. Znajdźcie sobie inną biedrę do robienia burdelu!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

to samo zauważyłem, od kiedy klienci biedronki są w lidlu, to Lidl bedzie musiał przejść remont jak wróci biedra. przykre jacy syfiarze
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 6

Sugestia, ze klienci Lidla sa lepiej wychowani od klientów Biedronki jest zupełnie bez sensu. Ci sami ludzie kupuja i tu, i tu.

Po prostu z powodu remontu Biedronki ilosc klientów Lidla gwałtownie wzrosła i ekipa sklepu zwyczajnei nie nadąża ze sprzątaniem.
klienci Lidla bałaganią tak samo jak Ci z Biedronki , tylko teraz jest ich znacznie więcej.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dokładnie. A Lidl nawet nie przygotowany na zwiększoną ilość klientów i po południu już półki puste...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale wieczorem braki są uzupełnione, robiłem kilka dni temu zakupy około 20:00 i bez problemu dostałem wszystko co było mi potrzebne.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

No nie jest to prawda - ja tez byłem w sklepie i onucy już nie bylo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://armyworld.pl/Sklep-Borowo-stock-5-pol.html
Sklep militarny w Borowie, tam dostaniesz onuce od ręki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pierwszy raz widziałem, żeby ktoś zaparkował sobie totalnie w wejściu do lidla - jakby nie słupki, to chyba by wjechał. Ewidentnie biedro-klient.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Lidlu dzisiaj była dzicz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...