remont łazieki znowu:)gdzie kupić kafle (12) Dziewczyny planuje remont łazienki, gdzie kupowałyście waszą glazure i... gosial Maxteamer - opinie (9) Byłam właśnie na pokazie tego urządzenia - nie powiem, zrobiło wrażenie. Czy... janka Szafa do zabudowy (12) Niedługo robimy remont pokoju syna i prawdopodobnie na jednej ścianie... marta
Proszę o opinie węgla od firmy (1) Witam wszystkich forumowiczów. Proszę o opinie węgla z firmy drew-stal-bud... werula pokrywa od spłuczki - gdzie kupię? (1) Dzień dobry, Stłukłam pokrywę od spłuczki toaletowej firmy "Koło"... anaasa Gdzie dostanę worek sako? (4) Szukam worka sako, gdzie znajdę go stacjonarnie w Trójmieście? Dzięki za... MamaMa gdzie największy wybór ram do luster? (1) szukam ciekawego lustra do przedpokoju ale niestety nic mi się w sklepach nie... Sara-03 Materac (2) Wie ktoś , gdzie można kupić dobry materac? Jaki jest najlepszy? sucharra Krokwie na dach - gdzie kupię? (3) Może ktoś wie gdzie można zakupić w dobrej cenie krokwie na dach w Pomorskim. M.....a pościel, bawełna satynowa czy satyna bawełniana? (34) Chcę kupić pościel 200x220 i nie wiem którą wybrać, bawełnę satynową czy... zulusa Czujki ruchu/alarmy bezprzewodowe - jakie? (1) Które możecie polecić do mieszkania, tj.okien i drzwi wejściowych? w cenie do... syrenka soda stream - proszę o opinie (1) czy ktoś z Was używa, zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy warto, no i... aaa Ogrzewanie na podczerwień - proszę o opinie. (1) Witam, Czy ktoś może testował ogrzewanie mieszkania panelami na... tom odkurzacz automatyczny opinie (1) Typu roomba. Macie? Polecacie? Jaki konkretnie model. Bede wdzieczna za opinie. A-N mopy Viledy easy vring and clean - gdzie kupie? (1) Dziewczyny, wiem, ze moge przez internet, ale chce miec go juz jutro. Gdzie... Kasia Drzwi składane (1) Witam, czy orientuje się ktoś gdzie w Gdańsku kupię jakieś fajne i porządne... Basia Lodówka do zabudowy czy normalna? (15) Zastanawiam się nad wyborem lodówki. Z tego co wyczytałam to te do zabudowy... oposik szukam tanich rolet (30) może wiecie, gdzie tanio można kupić rolety na okna. Albo jakąś tanią firmę,... mama_wiki Ociekarka do naczyń - gdzie dostanę? (3) Proszę pomóżcie gdzie mogę kupić sama tacke pod ociekarka do naczyń,... Anka Gdzie kupię materac Dormeo? (1) Gdzie zakupie Dormeo materace o rozmiarach 2x1.40m? Darek