styropian na posadzki (3) witam pomozcie gdzie kupie w trojmiescie i okolicach tani styropian na posadzki? maxiaz Wymiana okien (4) Jakie są ceny za wymianę? Nie szukam najdroższych okien na rynku, ale też... Janosik jaką płyte kuchenną wybrać (3) Zastanawiam się jaką wybrać płytę kuchenną, wydaje mi się że indukcyjna... luka2
prosze o rade w wystroju pokoju (8) mam pytanie czy oprócz ikea można gdzieś dostać w trójmieście fajne meble dla... MAMA Płyty na wymiar, gdzie? (3) Witam, mam pytanie wie ktoś gdzie w Gdańsku, pruszczu utną mi płytę wiórową... Tomek wałek pod nieszczelne drzwi (8) podobno kiedyś miały być takie wałki w lidlu, tylko nie wiem czy już nie... magda111 biurko (3) gdzie zrobie pakowne biurko drewniane , ale białe? jaki to koszt? kaori17 Drzwi wew. sosnowe (7) Podpowiedzcie proszę, gdzie w okolicach Gdyni znajdę sklep z dużym wyborem... gdynia Pytanie o rolety (3) Przeprowadzam się i wymiary okien są inne niż moje obecne,a kupiłam w zeszłym... Ewa33 Cortina późniejsze Saint Gobain (1) Czy ten salon istnieje jeszcze na Matarni? Klient NNT. UMYWALKI IKEA (2) Dziewczyny może wiecie, czy do umywalek IKEA będą pasować baterie innej firmy? nzalog. Krzysia gdzie kupić płyty meblowe? Gdynia (7) Witam, chcę zrobić szafkę do łazienki i poszukuje sklepów/hurtowni w których... NW nnt.Czy ktos sie orientuje gdzie w Trojmiescie dostane szklo do kuchni ???? (12) Chodzi mi o cos takiego :... Matyldaa Czy ktoś korzystał z electromarket.pl..? (20) Witam, czy ktoś z Was korzystał z tego internetowego sklepu? Oferują odbiór... blurman Gdzie duży wybór kafli w Trójmieście? (7) Witam, Gdzie znaleźć w Trójmieście salon z kaflami, gdzie jest duży... A. Jakiej firmy polecacie aramturę łazienkową ? (4) Niedługo odbieram mieszkanie, stąd pytanie jak wyżej, interesują mnie solidne... Asia ARDO TL 600 (1) Gdzie można pobrać intrukcję do pralki ARDO TL 600 Dbig Odpływy prysznicowe (2) Pozdrowienia, Gdzie w 3mieście można "dotknąć" i wybrać coś dla... spokojna krzesła do kuchni (1) czy na rynku oliwskim kupie krzesła kuchenne?jaka cena? a na gieldzie w... kaori Taśmy led slim rgb (1) Witam, widział ktoś może bardzo wąskie taśmy led rgb o szerokości do 7mm... :-)