Drzwi wew. sosnowe

Podpowiedzcie proszę, gdzie w okolicach Gdyni znajdę sklep z dużym wyborem drzwi wewnętrznych sosnowych - najlepiej w atrakcyjnych cenach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Drzwi wew. sosnowe

Ja kupowałem w castoramie w Rumii, bardzo dobrej jakości i odrazu były do odbioru wraz z ościeżnicami - stosunkowo nie drogie :)

A może jest gdzieś jakiś sklep z art. drewnianymi?
kiedyś było coś takiego jak drefamet...
W hipermarketach obawiam się niskiej jakości :(

Niestety nie znam, z drzwi jestem zadowolony, wkońcu to nie hipermarket je produkuje tylko dostawca zewnętrzny :) Napewno trzeba dobry lakier wybrać, a drzwi starczą na lata..

a ja polecam firme Filar, na Morskiej. mam od nich drzwi, ale w koncu wzielismy nie w sosnie tylko jesionie, tesciowie maja sosne i drzwi sa bardzo miekkie.
http://www.phu-filar.pl/

a ja robie drzwi sosnowe za 1500zł z futryna opaski regulowane okuciami i montarzem 501548244 - Marcin

Firma Markand tanio szybko i solidnie u mnie robili drzwi okna meble wszystko jestem bardzo zadowolona mogę wam podać do nich numer 798990004 naprawde bardzo polecam!

Inne tematy z forum

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (83 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...