Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

Podziękowanie (1) Byłem w ostatnią sobotę z dzieckiem w szpitalu wojewódzkim. Otrzymałem... Jacek Chirurgia (2) Jestem po laparoskopi pecherzyka zolciowego,bardzo mila obsluga pielegniarek... madzia Serdecznie dziękuje Pani Doktor Magdalenie Lenczowskiej- Wężyk (3) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować Pani Doktor Lenczowskiej-... Katarzyna
ORTOPEDIA "C" (1) Bardzo serdecznie dziekuje za opieke ,fachowe i zetelne podejscie do pacjenta... Krzysiek Poród (1) 27.07.2010 urodziłam w tym szpitalu swojego pierwszego synka. Długo... EJO Pozytywna ocena oddziału (1) Los sprawił,że miałam smutną okazję skorzystać z usług oddziału... te-si Co mi się nie podobało, w skrócie bo mało miejsca (3) Na porodówce nie położono mi dziecka na brzuchu tylko podano zawinięte w... niezadowolona SERDECZNE PODZIEKOWANIA DLA PANI DR.DOMINIKI LUBACKIEJ I ASYSTENTKI (1) PIERWSZA WIZYTE W SZPITALU WSPOMINAM DOSC NIEMILO PODEJRZENIE WYROSTKA... RÓŻA SOR (1) Super obsługa szczególnie Pani pielęgniarka młoda, szczupła, czarna w... Anna SOR - moje doświadczenie oceniam bardzo pozytywnie (1) Zmuszona byłam skorzystać z nagłej pomocy aż trzykrotnie w ciągu dwóch dni.... Ewa W-J ortopedia "C" (1) Z całego serca DZIĘKUJĘ całemu personelowi. Lekarze z powołania. Pielęgniarki... Pacjentka DO HORROR NA SOR (2) A TY MYŚLISZ, ŻE LEKARZ, PIELĘGNIARKA CZY RATOWNIK TO WIELBŁĄDY: NIE JE NIE... RATOWNIK???????? kama daga (1) Spaniały jest oddział położniczy i porodówka.pozdrawiam cały personel. kama daga pobyt na oddziale położniczym (2) czerwiec 2008: na oddziale położniczym brakuje łóżek, mamy z maluszkami leżą... Kubanka poród w listopadzie (4) TRAGEDIA!!!!! Przed porodem zastanawialam sie ktory szpital wybrac(wojewodzki... aga profesor Smoczynski (2) Bardzo polecam tego lekarza poniewaz to jest najlepszy specjalista od... Pacjent specjalista P.Dok.Smoczyński (1) Nie polecam tego Pana jest napewno dobrym specjalistą wkońcu ma na to... Mama Ortopedia (1) Mam problemy z biodrem. Musze miec wstawioną protezę stawu biodrowego.Teraz... Kamilka :) thomas z gdanska - opinia (2) Byłem z dzieckiem z samego rana o 6 u pediatry to powiem szczerze oni powinny... thomas z gdanska Horror na SOR c.d. (2) Kiedy my opuszczaliśmy szpital o 22.30 dziękując że nasz pacejnt trafił na... Toja