Szpital im. Mikołaja Kopernika

Szpitale

Gdańsk, Nowe Ogrody 1-6

TO NIE SZPITAL TO WYAŃCZALNIA (2) boimy sie pokazywac wszystkich opini bo nie sa... KASIA kasa najważniejsza (2) osoby trafiające z wypadku nie mają szans na natychmiastową pomoc, czekanie 5... kalina Polecam poród w Szpitalu Wojewódzkim (1) 30.12 .2009 urodziłam córcię, jestem bardzo zadowolona z podejścia personelu... Ginger
porodowka (2) na poczatku wrzesnia na swiat przyszla moja coreczka wlasnie w szpitalu... Kasia ludzkie podejście do pacjenta (1) bardzo dobre podejście do pacjenta Kilkakrotnie byłem już w szpitalu... dp Porodówka-super.Ale to co się dzieje na położniczym to dramat (1) Na porodówce można całkiem za darmo mieć męża przy porodzie (dają stosowne... lolek bezdech nocny (1) Jestem mije zaskoczona czystością obsługą,lekarze i pielęgniarki z sercem... Ewa Stadnicka Poród (1) Pod koniec sierpnia urodziłam właśnie w tym szpitalu moją córeczkę. Z powodu... Kasia Agnieszka - opinia (1) Ze względu na problemy zdrowotne leżałam na patologii ciąży i miałam... Agnieszka REJESTRACJA-TRAGEDIA!!!! HAMSKA OBSLUGA !!! (1) Wczoraj moja roczna coreczka dostala straszny atak kaszlu przy ktorym sie... mama Fatalne podejście do pacjenta! (1) w kwietniu złamałam noge. Pojechałam do najblizszego szpitala którym był... Marta Ewa - opinia (1) 24 grudnia 2008 roku w Szpitalu Wojewódzkim przyszedł na świat mój ukochany... Ewa Panie Doktorze DZIEKUJEMY!!! (2) Bylam w tym szpitalu na oddziale ortopedi dzieciecej z moja 3 mies. córeczką... Ania Odmówiono nam wykonania planowanego zabiegu!!! (1) Witam, Od listopada czekamy na zabieg wycięcia migdałków u dziecka. Dziś na... aniuko Chirurgia dorosłych (1) Polecam mocno. Cały personel (lekarze, pielęgniarki i salowe) naprawdę dba o... KR w głowie się nie mieści!!! (1) w głowie mi się nie mieści że w szpitalu wojewódzkim nie ma... na szczęście zdrowa Agnieszka - opinia (1) Kiedy ja rodziłam to dr. F. bardzo źle mnie zbadaj i ocenij,chciał mnie... Agnieszka magda22cierocka - opinia (1) ja w tym szpitalu byłam dwa razy. raz na porodówce a drugi na oddziałe... magda22cierocka dr fjutkowski jest wspaniały (1) Rodziłam w listopadzie i jestem bardzo zadowolona z opieki dr fjutkowskiego.... amelia2004@op.pl dziękuję za świetną opiekę (1) 10 września przyszła na świat moja córeczka. Bardzo się cieszę że wybrałam... magda