Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Swietny ośrodek szkolenia kierowców , Jazdy z Panem Tomkiem (1) Gorąco polecam , zdałem wszytsko za pierwszym razem nie było żadnych... Piotr Hoppe Delta (1) Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców w Gdańsku!!! Dziękuje Tomkowi za... Jula DELTA i jazdy z TOMKIEM ! (1) Polecam naukę jazdy w delcie, Tomek jest świetnym instruktorem, jazdy w... Agnieszka
Polecam Adama ! (1) Dziękuję za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu dzięki Tobie zdałam... Ania Polecam OSK Delta! (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Przyjazna atmosfera zarówno w trakcie kursu... Seba Najlepsza szkoła jazdy w 3city (1) Dzięki Panu Tomkowi który skrupulatnie uczył mnie jazdy i przepisów ruchu... Kasper dzikus - opinia (1) Dziekuję Panu Tomaszowi za miłą atmosferę i pełen profesjonalizm w czasie... dzikus Monika - opinia (2) Tomek- najlepszy instruktor w Delcie, lepszego juz nie znajdziecie, jak... Monika Polecam Adasia (1) Zdecydowanie polecam Adasia, pełen profesjonalizm, anielska cierpliwość i... Sylwia Polecam (1) Serdecznie polecam Deltę :) Instruktorzy najlepsi na świecie, a w... Ania Polecam (1) Polecam nauke jazdy Delta!!! Własnie zdałam egzamin! Instruktorzy najlepsi, a... Edyta Najlepsza szkoła w Gdańsku!!! (1) Na początku chciałem napisać,że zapisałem się do OSK/nie bedę tu wymieniać... Wojtek Tomek - najlepszy! (1) Polecam szkołę Delta, a w szczególności jazdy z instruktorem Tomkiem! Z... Sylwia POLECAM! (1) Egzamin nie był żadnym problemem po jazdach z Arletą. Na jazdach panuje... Marcin Polecam! (1) Polecam naukę jazdy Delta w Gdańsku! Najlepsi instruktorzy, szczgólnie Pan... Patrycja Tomek -najlepszy instruktor (1) Dziękuję całej ekipie z Delty za dopasowanie się do kursanta, profesjonalizm... Dorota TOMEK DZIEKUJE :) (1) choć w to nie wierzyłam- udało się! zdałam za drugim razem i wiem że 90% tego... Ilka Szkoła godna polecenia (1) Wszystkim, którzy stoją przed wyborem szkoły nauki jazdy gorąco polecam.... Natalia OSK Delta (1) Szkoła fajna. Sumiennie wykonują swoja pracę, zwłaszcza szkolenie... Przeciw mgłowy Polecam Panią Arlete (1) Serdecznie polecam OSK Delta ,uczęszczałam do innej szkoły, ale dzięki... Asia