Delta

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Janusza Meissnera 4

Polecam (1) Bardzo polecam Szkołę nauki Jazdy Delta w Gdańsku. Najlepszym instruktorem... Eliza prawo jazdy "B" (1) Super Szkoła. Poziom teoretyczny i praktyczny na wysokim szczeblu. Na... Waldek Szczęsliwy posiadacz prawa jazdy :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek a szczególnie pomoc instruktorską p.Adama.... Robson
Polecam każdemu ;) (1) Serdecznie polecam OSK Delta a zwłaszcza instruktora Adama. Pomimo tego że... Rafał B. Dziękuję i polecam (1) Zdałam egzamin za pierwszym razem jest to zasługa mojego instruktora - Tomka.... Agata POLECAM (1) Wspaniała szkółka. Zdecydowanie polecam, a w szczególności instruktora Tomka.... Daria Mega polecam! (1) Dwa miesiące temu robiłem w tej szkole prawko na motocykl. Moim instruktorem... Krzysiek Polecam! (1) Ja, co prawda, nie zdałam za pierwszym razem, ale i tak polecam tą szkołę i... Maria Zdany za pierwszym razem Kat A (1) 5 godzin jazdy z Marcinem wystarczyło, żeby zdać egzamin za pierwszym razem... Tomek DZIĘKUJĘ!!! Kat. A :) (1) Kiedy przyszłam do Delty, byłam zupełnie "zielona" i miałam spore wątpliwości... Olga Kat A (1) Co tu wiele mowic profesjonalnie, szybko i bardzo skutecznie. Mysle ze tak... Maciej Podziękowania (1) Polecam serdecznie OSK DELTA, a przede wszystkim instruktora TOMKA, dzięki... Ewa PROFESJONALIŚCI !!! (1) Po kilku nieudanych próbach zaliczenia egzaminu na prawo jazdy, które były... Patryk Polecam! (1) Zajęcia teoretyczne były przeprowadzone przez p.Remika profesjonalnie i w... Marta :) Polecam:) (1) Zdecydowanie polecam Delte dla osob, które pragną dobrze przygotować się do... Sylwia Polecam (1) Gorąco polecam ośrodek Delta, dzięki któremu zdałem egzamin na prawo jazdy za... -N Podziękowania dla DELTY (1) Zdecydowanie w mojej opinii ośrodek DELTA zasługuje na miano najlepszego... Karolina Podziękowania dla DELTY (1) ADAM dziękuje Ci za wszystko! Przede wszystkim za to, że nauczyłeś mnie... Karolina Podziękowania dla DELTY (2) Zdecydowanie w mojej opinii ośrodek DELTA zasługuje na miano najlepszego... Karolinna21 DZIĘKUJE!:) (1) Dzięki tej szkole i profesjonalnej kadrze zdałam za pierwszym razem!!!:)... Martyna