Dlaczego

Dlaczego ludzie są tacy że wszystkim się interesują jak żyjesz jak pracujesz itp są tacy że potrafią w twoje prywatne życie wtargnąć nielubie takich ludzi bo wszystkim sie interesują poprostu tacy ludzie są bezczelni itp czuje wielki niesmak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dlaczego

o cholibka, ale ekspresja... a konkretniej? o co chodzi?

ja nic nie wiem. ja pojechałem samochodem. a wrocilem taksówką. w dodatku nie zlożyłem wniosku o urlop i musze isc dzisiaj do pracy

Chodzi oto że ludzie wtykają nosa w nie swoje sprawy i wszystkim sie interesują potrafią zapytać właściwie o wszystko.A ja nielubie jak ktoś sie wtrąca tam gdzie nie trzeba i pyta i jeszcze mi mówi jak mam żyć itp!Ludzie czasami zadają głupie pytania wręcz nie na miejscu to wszystko mnie wnerwia.

a po co samochodem? hihi...przecież od razu było wiadomo!

niby racja. ale to było dzień po sylwestrze, kiedy to nieco się...strułem. i podjąłem solenne postanowienie, że na poprawinach będę tylko i wyłącznie uzupełniał niedobory potasu przy pomocy soku pomidorowego. a owszem, uzupełniałem - dwa i pół kartonu poszło. a przy okazji odkryłem genialną metodę przeplatania szklanek tegoż soku pięćdziesiątkami gorzkiej żołądkowej. w zdumiewająco przyzwoitym stanie obudziłem się rano i po drodze do pracy wysiadłem z kolejki... odebrać samochód, co być może nie było jeszcze w pełni legalne.

Jezuuuuuuuuu, gorzka zoladkowa z sokiem pomidorowym! Pfle...
co za paskudztwo, nawet jesli tylko przeplatane ;P

to się robi tak, że sok jest daniem głównym. sączy się go cały wieczór z dużą ilością pieprzu i z solą. a raz na jakiś czas wszyscy piją kolejkę. czegokolowiek. gorzka akurat była wygodna bo wchodzi dobrze na ciepło. ale jak się skończyła to zastąpił ją krupnik. i nie chodzi tu o kompozycję smakową ale o to, że sok ma jakieś właściwości, których efekt graniczy z cudem ekumenicznym. nie przypuszczałem, że po hucznym sylwestrze zapitym poprawinami można obudzić się tak wypoczętym i pełnym entuzjazmu do pracy. sprawdzę to jeszcze kiedyś, ale na razie mam dosyć grzania co najmniej na tydzień. knajpiana jesień minęła, zaczęła się śnieżnobiało-skrząca się zima i trzeźwy jak świnia jadę na narty

piec w leśnym domku został włączony. można jechać z powrotem. a jutro najlepszy wynalazek od czasów koła, czyli urlop na telefon. pomiędzy kołem a urlopem na telefon dobrym wynalazkiem był oczywiście telefon, bo jak bez niego bym ten urlop załatwił. myślę, że dobrze zrobić sobie czasem spontaniczny prezent i nie iść do pracy w poniedziałek.

http://pl.youtube.com/watch?v=zdA-2oXzk10&feature=PlayList&p=92DB1A375BB6B45D&playnext=1&index=14

Jej, jak ja nie lubię poniedziałków! Koszmarrrrr....
Ale miałam już tak dużo wolnego że prawie zapomniałam co znaczy praca;) Teraz będzie ciężko przestawic cię do wczesnego wstawania i ustalonego porządku dnia. Aby tylko zaczac... przetrwac poniedziałek... sztuka przetrwania...brr...

Inne tematy z forum

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (701 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jakie dobre męskie perfumy (7 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.