hhhmmmm (1) mieszkam tutaj od 1989 roku, wprowadzili sie tutaj moi rodzice ze mna w... 136a/67 Mieszkałem na Cisowej 22 lata. (1) CISOVA dzielnica Gdyni, która wraz z Chylonią, Kosakowem, Pustkami... Wałek najlepszy sklep w 3mieście (1) Trafiłam do tego sklepu z polecenia bardzo zadowolonej koleżanki i lepiej... baaardzo zadowolona klientka
ania - opinia (1) wydawało mi się ,ze firma z taką tradycją powinna coś sobą i poprzez swoich... ania SZCZERZE POLECAM (1) FIRMA GODNA POLECENIA, FACHOWA I KONKRETNA ROBOTA, DOTRZYMUJĄ UMOWY CO DO... MONIKA uwaga przy zamowieniu (1) radze uwaznie sprawdzac co sprzedawca zamawia w fabryce. do mnie przyszedl... kamien DUZY PLUS (1) BARDZO CHWALE SOBIE TO JAK ODDANO MI MIESZKANIE NA OS. SKLODOWSKIEJ,... HANIA a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser TO SĄ FACHOWCY POLECAM (1) remont 150m/2 mieszkania w sposób profesjonalny kafle położone super sławomir mossakowski Brodwino (1) Ja, urodzona gdynianka mieszkam tu od 1976 roku. Przez pierwsze lata "u nas"... Teresa POLECAM (1) Miałem mieszkanie do remontu w starym budownictwie, w fatalnym stanie.... tadeuszbrumowski dzano - opinia (1) godni polecenia czysto szybko i solidnie dzano tomko - opinia (1) solidnie i szybko polecam tomko a ja nie tęsknię (1) Mieszkałem na Brodwinie od urodzenia, tj od 1979 r do 2002 po czym... Eraser Profesjonalnie (1) Witam Przyjechali, wycenili , założyli i działa. Bardzo mili robia dobrą... sklepikarka Żurawie Wzgorze (1) Mimo ze odebralismy mieszkanie z niewielkim poslizgiem jestesmy bardzo... l Hynka (1) Mieszkam na Hynka i cieżko znaleźć jakieś pozytywne opinie poza takimi jak... Andrzej niesolidnafirma.pl (1) znalazłam stronkę www.niesolidnafirma.pl gdzie jest internetowa baza... zooro Małgorzata - opinia (1) Miła współpraca bardzo rzeczowa i fachowa Małgorzata Gdzie poprzednicy trafili? (1) Ja kupowałem drzwi. Super obsługa, dziewczyny sprzedające wiedzą o drzwiach i... Waldek