Hynka (2) Dlaczego Inpro w wizualizacji osiedla Hynka nie umiescilo biurowca ktory to... Piotr BARDZO SOLIDNA FIRMA (1) Myśle że poprzednie opinie są nacechowane złością i nieudolności Klientów.... Szatek :) (1) Bardzo szybko i fachowo wykonal ogrodzenie. Weronika
Dobra i szybka praca (1) Pan Babiarczyk wykonal szybko i perfekcyjnie brame do mojego domu.... p.Katarzyna ANNA - opinia (1) PRZEPROWADZIŁAM SIĘ NA ORUNIĘ PEŁNA OBAW SŁYSZĄC OD DZIECKA OPINIE NA TEMAT... ANNA Żart (1) Kobieta nie wie co pisze. Dzielnica jest ok. Byłem w wielu miejscach w Polsce... Filu Naprawdę warto (1) Bardzo profesjonalna firma. Przesympatyczna obsługa. Widać, że to są... Anita Kompleksowa obsługa (1) Witam wszystkich, właśnie odebrałem mieszkanie i całe wyposażenie (glazura,... Mariusz O. Jest coraz lepiej (1) Fajnie bylo, jest i bedzie. Zawsze bedzie mi brakowac NewPort City. KubaZ Jestem bardzo zadowolona! (1) Muszę przyznać że dość często korzystam z usług Femaxu. Obsługa jest... ewcia INPRO SKLODOWSKA (1) przyjemny odbior mieszkania aaa2 Dzielnica "Z Duszą" - ciąg dalszy (1) W Nowym Porcie mieszka sie naprawdę spokojnie i bezpiecznie. Nprawdę rzadko... H.W. Dzielnica " Z Duszą" (1) Nowy Port to jedna z piękniejszych dzielnic Gdańska. Zgodzę się z opinią, że... H.W. jest nieźle (1) niezła stronka, ceny wysokie ale tyle to mniej więcej kosztuje Jafe Super! (1) Wyjątkowe osiedla - wystarczy porównać. Jestem bardzo zadowolona. Myśle, że... renia :) (1) Jestem super zadowolona z zakupów,sklep nastawiony przyjaznie dla klienta!!! marija polecam (1) Zakupiłem w tym sklepie kanape i stól z krzesłami z którego jestesmy z zoną... marekj Skłodowska (2) Odebraliśmy właśnie mieszkanko na osiedlu Skłodowskiej, bardzo ładne są małe... Jaga lukasz (1) Jest z****iscie lukasz Drzwi do mojego domu. (1) Zakupiłem te drzwi ze względu na jakość i ilość proponowanych okładzin i... Hary