wioletta - opinia (1) Bardzo jestem zadowolona ze współpracy i projektu aranżacji mojego domu,... wioletta profesjonalne wykonanie i szybki termin wykonania (1) Polecam wszystkim zainteresowanym ,ekipa sprawna i solidna!!!Kozystalem z... Andrzej Jastrzebski UWAGA!!` (1) Pozornie miły i uczynny ale uwaga... Nie wykonał pracy do końca bo niby...... poszkodowany
Mein Geburtsort!! (1) Komme immer wieder gerne an meinen Geburtsort hin,denke oft an die schöne... R.Formella Coffe and Agro Company - opinia (1) solidny fachowiec - praca wykonana czysto, rzetelnie i terminowo. polecamy!!! Coffe and Agro Company POLECAM! (1) Nie znam się na formalnościach związanych z kupnem mieszkania, w związku z... Ewa benek - opinia (1) firma OK oddali domek przed terminem, jakość bardzo dobra, ściany proste,... benek Mieszka się tu rewelacyjnie (1) MIeszkałam w innych dzielnicach Gdyni ale tu mieszka się naprawdę wygodnie i... Anna Epso - opinia (1) Mieszkam na żabiance od 18 lat i szczerze powiem że jest tu jak na dużej Wsi :P Epso SUPER (1) Polecam zdecydowanie, zamówiłam u nich aranżacje okien w całym domu i jestem... Agnieszka Kalafior - opinia (1) Nie wiem jak moi poprzednicy ale ja uważam że pan prezes naprawdę dużo mi... Kalafior Z czystym sumieniem polecam ANTARIS :) (1) W bardzo sympatycznej atmosferze powstał projekt naszej kuchni.Projektantka... Kasia i Wojtek Marek - opinia (1) Bardzo miła współpraca. Polecam wszystkim realizację poważniejszych aranżacji... Marek Ach ten Wrzeszcz... (1) Wrzeszcz to naprawdę piękna dzielnica. Nie wyobrażam sobie żebym mogla... Gość ewa - opinia (1) Rewelacja polecam ewa bardzo solidna firma (1) jako wspólnota mieszkaniowa otrzymaliśmy duży rabat. firma ta zamontowała... marek Brak słów (1) Nie polecam, chyba,że ktoś jest bardzo cierpliwy i chce poczekać pół roku. U... Agnieszka Dlaczego tak drogo? (2) Poszukiwałem drzwi wejściowych do mieszkania i po wizycie na stronie udałem... JanuszEK Solidna firma (1) Zakupiłem już trzeci lokal w Ekolanie. Co do jakości wykonania nie mam... Bernard cb+antena (1) Kupiłem radio cb z anteną. Obsługa miła, fachowa i profesjonalna. Pozdrawiam... abri