Najlepsi!! (1) Po kilkuletniej przerwie postanowiłam wrócić do tematu prawa jazdy z... Paulina P. Polecam!! (1) Po długiej przerwie zdecydowałam się zrobić kurs od nowa, sugerowałam się... Emila Polecam :) (1) Super współpracowało mi się z Elcarem, od wykładów z Panem Krzysiem, przez... Ola Śmieszek
Polecam w 100% (1) Wybierając szkołe nauki jazdy sugerowałam się przede wszystkim opiniami na... Joanna A. Najlepsza szkoła w Gdyni!! (1) Polecam Wszystkim Elcar profesjonalna obsługa, wykwalifikowani instruktorzy !... Joanna A. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Gorąco polecam wszystkim Szkołę Jazdy ELCAR! Jeśli ktoś ma wątpliwości jaką... Magda Zdałem za pierwszym razem (1) Szkoła super zdałem za pierwszym razem ! Nigdy przedtem nie siedziałem za... Kamil Najlepsza Szkoła Jazdy !!! - Polecam ;) (1) Gorąco polecam ELCAR - Najlepsza Szkoła Jazdy ! Szczególnie najlepszego... Marysia Gorąco polecam :) (1) Tę szkołę nauki jazdy z czystym sumieniem polecam. Teoria z Krystianem... Aleksandra Prosto i przyjemnie (1) Kurs ekspresowy na prawo jazdy A. W biurze wszystko zawsze sprawnie i szybko.... Michal Polecam dobrą szkołą jazdy! (1) Polecam Elcar, kurs rewelacyjny i teoria i praktyka. Egzamin zdany za... Krzysztof B. Świetnie! (1) Myślałam, że jeśli nigdy nawet nie siedziałam za kierownicą, zdobywanie... Olka Elcar:) (1) mała filigranowa kobieta a pasji i wiedzy ogrom. Gorąco polecam Panią... justyna Najtaniej, naj;epiej więc po co przepłacać (1) Polecam kat A i B przeszła praktycznie bezproblemowo dzięki Piotrkowi na A i... Sebastian Polecam ELCAR :) (1) Szkołę wybrałam sugerując się opiniami w internecie. Prawo jazdy zdane... Paulina Prawko za pierwszym razem. (1) Szkołę tą wybrałam z polecenia moich znajomych i się nie zawiodłam. Dziś już... Monika K. Polecam ELCAR. Najlepsi ! (1) Przez namowę znajomego skorzystałam z kursu w tej szkole nauki jazdy. Nie... Sandra Polecam (1) Bardzo polecam, najlepsza szkoła, dobrze się tam wyuczyłem oraz bardzo... Mateusz Polecam! Elcar gdynia (1) Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdyni! Serdecznie polecam! pewne zdanie... Michał OPINIA (1) Z całego serducha polecam ELCAR. Wybrałam teorie w domu, ale zaledwie kilka... Laura