ELCAR - serdecznie polecam ! (1) Teoria zdana za pierwszym razem z maksymalnym wynikiem, praktyka też za... Sk Polecam :) (1) Serdecznie polecam szkołę nauki jazdy Elcar. Przede wszystkim bardzo miło... Szymon Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni ! Polecam !!! (1) W szkole jazdy dokąd chodziłam instruktor podchodził do mnie jak do... Milena Gumińska
POLECAM! (1) Jezeli ktokolwiek z Was zastanawia sie jeszcze jaka szkole jazdy wybrac, aby... Martyna Zdane za pierwszym razem! (1) Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Elcar. Kursy teoretyczne na miejscu są... Łukasz Bardzo polecam szkołę jazdy ELCAR!!! (1) Jestem zadowolony z wyboru tej szkoły jazdy. Zdałem za pierwszym razem dzięki... Mikołaj Bardzo polecam (1) Po kursie w innej szkole jazdy nie umiałam zbyt wiele.Wzięłam dodatkowe jazdy... Elwira Kurs uzupełniający - POLECAM (1) Wykupiłem kurs dodatkowy, bo od ostatnich porażek upłynęło sporo czasu.... KK Prawo jazdy zdane za PIERWSZYM razem! (1) Opcja e-learning jest bardzo dobra dla tych, którzy sporo pracują i nie mają... Mateusz ELCAR !!! (1) Najlepsza szkoła! Najlepsza kadra! Teoretyczna część kursu przeprowadzona w... Emilia Zdecydowanie polecam ! (1) Zdecydowanie polecam Elcar a w szczególności jazdy z p. Krystianem S. :-) W... Marta Prawko Tylko w Elcar .Polecam (1) Serdecznie dziękuje za mega przygotowanie do egzaminu , który został zdany za... Maciej D Opinia o ośrodku szkolenia kierowców Elcar Gdynia (2) Będąc absolwentem OSK Elcar w Gdyni rekomenduję wybór tej szkoły jazdy, gdyż... Szymon Olejnik Świetne przygotowanie a koszta mniejsze. (1) Szkółka Elcar jest naprawdę dobra, zajęcia ciekawie prowadzone, a wszystkie... Adam Staniewski Elcar na medal! (1) Najlepsza szkoła w 3mieście. Przed rozpoczęciem kursu wszyscy w około... Filip F. Mikołaj Sielski - opinia (1) Dzisiaj odbyłem egzamin praktyczny w PORD. Teoria w palcu a praktyczny...... Mikołaj Sielski I mi sie udało:):) (1) Witam I nawet mi się udało. Ktoś kto nigdy się nie interesował jazdami i... Kasia Prawo jazdy tylko w ELCARZE (1) Do tej szkoły zapisałam się w marcu tego roku i nie żałuje. Fajne zajęcia... Olka Elcar= prawko w kieszeni !!! (1) Serdecznie polecam Elcar!!! Jest to najlepsza szkoła jazdy w gdyni! Z tą... Norbert Elcar Gdynia (1) Szkole wybralam przypadkowo. Pierwsza osoba, z ktora mialam kontakt, jest... Elzbieta