ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Można? Można! (1) Witam po kilku podejściach zmieniłem instruktora i przeszedłem do Elki. Moim... Rafał kat "A" ZDANE !!! za pierwszym razem (1) Super obsługa w biurze , bardzo pomocne, uśmiechnięte i wspierające Panie,... Marzena a jednak jest to możliwe:)) (1) Dzisiaj dzięki kursowi w Elka School udało mi się zdać egzamin za pierwszym... Gosia Cieślińska
Kategoria A - zdane! (1) Polecam wszystkim ELKĘ. Szkoła o wyrobionej renomie, ma kilka oddziałów, w... Tomasz Pełna satysfakcja (1) Jestem w pełni zadowolony z odbytego kursu na prawo jazdy kat. A, świetny... Michał Super instruktorka p.Edyta (1) W Elce wykupiłam dodatkowe godziny, wcześniej korzystałam z innej szkoły z... Anita K. Rewelacja;) (1) Właśnie dwie godziny temu zdałam egzamin na prawo jazdy, po 30 minutach jazdy... Ninka A. - opinia (1) Dziękuję całej szkole jazdy oraz instruktorowi Adamowi C. za takie... A. NAJLEPSZA SZKOŁA!!! (1) Elke School polecił mi mój brat (absolwent Elki) mówiąc 'To twoja jedyna... Olga POLECAM- kat.A!!! (1) Bardzo dobra szkoła, świetna atmosfera, super instruktorzy. Podziękowania dla... Ania Niech żyje Agnieszka K.!!! (1) Elka school to najlepsza szkoła w Gdyni.Teoria i praktyka w miłej atmosferze.... Karol B.-mistrz ruszania z dwójk POLECAM (1) Dziś pierwszy raz przystępowałem do egzaminu teoretycznego jak i... Marcin F Podziękowanie dla ELKA SCHOOL! (1) Dwa tygodnie temu miałam egzamin na prawo jazdy w Gdyni, po którym od... E. Zal Super szkoła jazdy!! Zdecydowanie polecam wszystkim! (1) Tę szkołę jazdy charakteryzuje wysoka jakość nauczania, profesjonalna i miła... Krzysztof Górski TYLKO z ELKĄ (1) Fantastyczna obsługa i instruktorzy. Egzamin zdany ! Podziękowania dla p... Michał nuka jazdy na 2oo (1) Kurs na kat A. Wyklady mimo iz odsluchiwane ponownie prowadzone przez Janka w... Cerb Szczerze polecam! (1) Właśnie zdałem egzamin na prawko kat. A. Przy pierwszym podejściu:) Muszę... Jacek Tylko Elka School (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni jestem zadowolona. Zdałam dzięki tej szkole.... Mazia Uber spoko. (1) Kurs i formalności przeprowadzone w pełni profesjonalnie. Teoretyczne zajęcia... kre! ZDECYDOWANIE TAK! (1) ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM :) ! Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ POMOGŁA MI W TYM INSTRUKTORKA... Agnieszka