ELKA SCHOOL

Kursy prawa jazdy

Gdynia, Świętojańska 38

Zdałam!!! (1) Trochę czasu mi to zajeło ale zdałam!!! Szkoła jest super, zajęcia... Dorotka Adamczyk Agnieszka B. - opinia (1) Udało się. Zdałam prawko. Naprawdę polecam. Bardzo miła obsługa i... Agnieszka B. Pan Janusz Sowa - PEŁNA PERFEKCJA :))) (1) Polecam nie tyle samą szkołę co instruktora - Pana Janusza Sowę, bo dobry... Dorota
Super szkoła - polecam innym! (1) Witam, naprawdę super szkoła. Wykłady teoretyczne szybko się odbyły i były... Miras Dzis zdalem za Pierwszym razem (1) Dzis zdalem za Pierwszym razem:)) Pordrowienia dla elki school i instruktora... tomasz Elka School - motocykl (2) minusy: -co z tego, że teorię można zrobić w terminie przyspieszonym, jeżeli... elek Polecam panią Julitę ! (1) Zdałam za pierwszym razem. Pani Julita jest świetną instruktorką. Oprócz... Marzena Polecam! (1) Wczoraj zdałam egzamin za pierwszym razem, choć wydawało mi się to... Joanna K. POLECAM! (1) Z czystym sumieniem moge polecic osrodek ! Profesjonalna kadra pracownikow,... Maciej Tyszko wielkie podziękowania dla mojego instruktora:) (1) dzisiaj zdałam egzamin państwowy w moim przypadku było do trzech razy... Kinga Polecam Elke (1) Polecam Elke ! Ja jestem bardzo zadowolony, miła obsługa w biurze, super... Kuba Zdane za pierwszym razem. (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Panuje tam miła atmosfera oraz każdy zostanie... Łukasz Włodkowski polecam (1) POLECAM TĄ SZKOŁE MIMO TEGO ŻE KURS ROBIŁAM W INNEJ SZKOLE I BARDZO TEGO... o Serdecznie Polecam! (1) Polecam elkę school! Najlepsza szkoła nauki jazdy w Gdyni:) W szczegolnosci... Kamila Rewelacyjna szkola (1) Polecam wszystkim! Po dłuższej przerwie musiałam troszke sobie... Paulina Zdałam!!! (1) W zeszłym tygodniu zdałam egzamin na prawo jazdy. A to dzięki świetnemu... Kasia Jak się uczyć to tylko w ELCE (1) Dziś zdałam egzamin państwowy-teoria i praktyka za pierwszym razem! Biorąc... Majka-pszczołka elka ratuje (1) Wcześniej uczyłam się w innej szkole ze znikomymi efektami (kilka oblanych... Magda ZERO PROBLEMÓW Z PLACEM :) (1) Polecam Elkę School bez żadnych wątpliwości! Nauka teorii przebiegła szybko,... kasia.jazz Serdecznie polecam! (1) Dzisiaj zdałem egzamin za pierwszym razem. Kurs zacząłem na początku lutego.... Michu Meg.