K.NN. (90) moze i lepiej ze juz nie bedziemy na ten temat pisac - nie chodzilo o twoja... Aube ...i NIKOGO nie zamierzam krzywdzic...chyba ,ze to....ze to osoba,ktora atakuje i napastuje(smieszny ten wyraz w tym (95) liwych(czytaj, tych z" Dusza na ramieniu"), lub tylko lamerkow... K.NN. Zmarnowana (94) No to porzuć radio, albo pokręć gałką i znajdź drugi program Polskiego Radia. Stworek
1..2...3...4 (91) Jedna noc. Dwa smsy. Trzy papierosy. Czterech jeźdźców apokalipsy. Raz, dwa,... Abuse Stworku,mam juz goscia,to moj Przyjaciel,Promyczek:)Wspaniale. (86) Ps.Teraz juz moge Cie zapewnic na 100%, ze to nie Nieobecny pisal te... K.NN. . (80) wciąż nie Stworek hle hle...a skad u was takie zaciemnienie umyslu?abernacja czytania?zobacz sobie co ci"dobrzy" ludzie wypisuja,a pozniej (96) a zreszta zajmij sie sobą, potrafisz jedynie naskakiwac...choc wydaloby sie,... K.NN. Stworek (96) na burpa zawsze mozna liczyc ;) burp Martuś ! (97) Co nic do mnie nie piszesz , kupo jedna !!!! Tylko z jakimiś nowymi kolegami... fate (a któżby inny :) Kiwdul (90) Nie denerwuję się Stworek ?????? (93) Juz sama nie wiem, kto z kim rozmawia i do kogo mowi. Nie zajrze tu dlugo. **** :(( Coś podobnego! (87) Taki mały kamyczek pociągnął lawinę... Wierzyć trudno... maplewood blurp (91) mmmmm...............fiu fiu fiufiufiu fiu.... Stworek Nie płacz (97) kiedy odjadę wrócę- kupię ci Ładę >>::->>>> (a w japońskiej mitologi nadmiar... Stworek Moniu...tak czytam i czytam tę Twoją wypowiedz i...cholera mnie bierze :(((amerykanko...dlaczego wypowiadasz sie w 3-ciej (88) nie jestes POLKĄ ?! I co to za bzdury z tym malpowaniem wszystkiego od... K.NN. Nicolle. (92) Ee, chodzi Ci o seks na moście, czy sie nie znam? Verb! pzdr (96) pzdr = pozdrowionka :) linia A ta broń biologiczna (92) to co ona? tak z czystej zawodowej ciekawości Stworek - wtykacz nosa (Była) studentka (100) Brak miejsc siedzacych w autobusach to problem ... Hmmmm ... Mlodziency... Racjonalizator Czy na tym świecie jest coś piękniejszego od płatnego seksu ?? (88) Nie ma. Zdesperowany