Lorent - ocena (1) Znakomity adwokat. Polecam panią Paulinę. Lorent Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam. Mecenas Paulina jest pomocna, bardzo miła i najważniejsze... Kamila Anka - ocena (1) Profesjonalne podejście, rzetelność i zaangażowanie na najwyższym poziomie!... Anka
Łukasz Orłowski - ocena (1) Pełen profesjonalizm, duża wiedza i szybkość w działaniu. Miałem okazję... Łukasz Orłowski Daniel - ocena (1) Kancelaria Prawna mecenasa Dawida Suszyńskiego zasługuje na najwyższe... Daniel Joanna Nowacki - ocena (1) Profesjonalna usluga . Pan radca byl niezwykle cierpliwy i dokladny.... Joanna Nowacki Marta - ocena (1) Kancelaria podeszła do naszej sprawy profesjonalne proponując nam... Marta Zadowolona klientka - ocena (1) Pani mecenas Kindze Żywickiej Dzienisiewicz zawdzięczam koncertowo wygraną... Zadowolona klientka Krzysztof - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą kancelarią. Od pierwszego... Krzysztof Bogdan - ocena (1) Wielkie podziękowania dla Pana Mecenasa Tomasza Witt za wygraną sprawę z Kasą... Bogdan Arkadiusz - ocena (1) Dziękuję za szybką i sprawną obsługę. Państwo bardzo mili i wyrozumiali.... Arkadiusz Magdalena - ocena (1) Pani Joanna to bardzo przystępna, kontaktowa i uśmiechnięta osoba, która daje... Magdalena Aneta - ocena (1) Pani Paulina potrafi cuda w sprawach rozwodowych. Dziękuję za pomoc. Aneta Aleksandra - ocena (1) Polecono mi mecenasa Macieja Wieczorkowskiego jako skutecznego. Do... Aleksandra Wojciech C. - ocena (1) Profesjonalna pomoc w sprawie sądowej, w której zostałem pozwany przez... Wojciech C. angelika - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam sprawa nasza w pełni załatwiona i to w szybkim... angelika Aaaa - ocena (1) Bardzo pomocna osoba biegle porusza się w zakresie zleconych tematów Aaaa Anna - ocena (1) Pani Adwokat pomogła mi załatwić sprawy z moim byłym już pracodawcą wykazała... Anna Margo - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Mecenasem Wojciechem Żukowskim. Precyzyjne... Margo Kacper - ocena (1) Z pełnym prze koniem Polecam Pana Dawida Suszyńskiego każdemu, kto szuka... Kacper