Billy - ocena (1) Fachowo i na temat Billy E.Ryszkowska - ocena (1) profesjonalna ,kulturalna, skuteczna pomoc.Polecam E.Ryszkowska Danuta B - ocena (1) Miałam okazję współpracować z adwokatem Maciejem Wieczorkowskim... Danuta B
Bartek - ocena (1) Profesjonalna i szybka pomoc, polecam Bartek Marian F. - ocena (1) Nie znałem się kompletnie na sprawach prawnych, a jednak czułem się... Marian F. Ola - ocena (1) Fachowa pomoc i przede wszystkim ludzkie podejście dziękujemy! Ola Barbara Kasjan - ocena (1) Sprawa rozwodowa przebiegła szybko i profesjonalnie. Bardzo dziękuję! Barbara Kasjan Mietek - ocena (1) Powierzylłem Pawłowi świdrowi pelnomocnictwo do prowadzenia mojej sprawy w... Mietek Ewa - ocena (1) Mecenas Suszyński, Kołodziejczyk i Symonowicz podeszli bardzo profesjonalnie... Ewa Radosław Latarski - ocena (1) Pan Mecenas Fortuna to wybitny specjalista w swojej dziedzinie. Jego... Radosław Latarski Bożentyna Semenowicz - ocena (1) Komunikacja , skuteczność , Bożentyna Semenowicz Klaudia Agnieszka Pełczyńska - ocena (1) Trafiliśmy do kancelarii z polecenia i nie żałujemy. Sprawa kredytu... Klaudia Agnieszka Pełczyńska KKW - ocena (1) Najlepsza kancelaria w mieście ;) KKW Maria - ocena (1) Bardzo dobra obsługa prawna. Maria Marcin - ocena (1) Potrzebowaliśmy z żoną porady prawnej i Pan Maciej bardzo spokojnie i... Marcin Klientka - ocena (1) Pani Mecenas ma wyjątkowe podejście do sprawy, dawała mi wsparcie przez cały... Klientka Jan - ocena (1) Jeżeli ktoś szuka kancelarii zajmującej się kredytami frankowymi, to nie może... Jan Krzysztof - ocena (1) Polecam w 100%. Najlepsza kancelaria frankowa w całym Trójmieście. Krzysztof Julia - ocena (1) Dziękuję bardzo za pomoc w sprawie alimentacyjnej! Wszystko przebiegło... Julia Hanna Fresk - ocena (1) Kredyt frankowych unieważniony. Super podejście, dobra komunikacja i pełne... Hanna Fresk