Niedrogi fotograf ślubny (1) Witamy, poszukujemy fotografa, termin ślubu 06.08.2016, miejsce wesela... Wiola i Mateusz Salony sukien ślubnych w Gdańsku. (10) Jakie znacie salony w Gdansku? Czy zeby poprzymierzac suknie musze najpierw... Nutka Gdzie najlepiej podjechać na makijaż Gdańsk centra handlowe? (1) są oferty makijażu w centrach handlowych- gdzie przetestowałyście i ładnie... myszka
Fotograf do 1000zł (14) Szukam fotografa który zająłby się zrobieniem zdjęć w czasie ślubu... Madź Poszukuje DJ na poprawiony 16.05.2015 pilne!!! (1) Witam tak jak w temacie napisałam pilnie poszukuję DJ na moje poprawiny 16... Vailet Makijażystka i fryzjer 25.07.2015 (5) Witam :-) Poszukuję profesjonalnej makijażystki/makijażysty oraz fryzjera... lalanatala Poszukuje anglojęzycznych DJ (1) Szukam anglojęzycznych DJ na wesele we wrześniu 2016 w Sopocie proszę... keithrevenge Gdzie najlepiej zrobić małe wesele w Gdyni? (9) Ciężko w internecie znaleźć jakieś dobre miejsce do wyprawienia wesela..... na_talia Pościel na prezent ślubny (5) Cześć doradźcie proszę gdzie można kupić porządną elegancką pościel jako... pościel Nauki przedślubne (7) Witam! Czy któraś z was może polecić gdzie zrobić nauki przedślubne ( chodzi... Olkaa84 Wesele Pruszcz Gd. - poszukuję sali. (3) Witam, poszukuje sali na wrzesień i szukam opini o lokalach w Pruszczu... isiorek Dj wodzirej lub zespół potrzebny na 25.07.2015! (1) Witam. Poszukujemy DJ-a lub zespołu na 25 lipca tego roku. Wesele w Gdyni.... efta86pl Fryzjerka i Makijażystka Poszukiwana 19.09.2015 (1) Witam, Poszukuje Makijażystki i Fryzjerki,które pomogą mi się przygotować... wesele2015 Suknia Elizabeth 2586 (1) Kupię suknię Elizabeth 2586 białą rozmiar 38 kontakt zaneta.dlugosz@wp.pl :) Ciasta na wesele (1) witam czy znacie kogos kto piecze w domu dobre ciasta. potrzebuje na wesele... ela Mistrza ceremonii lub jakiegokolwiek aktora do zorganizowania ślubu (3) Mistrza ceremonii lub jakiegokolwiek aktora do zorganizowania ślubu Ljbarros Poszukuję makijażystki 13.06.2015 Pruszcz Gd. (1) Witam, Moja zaplanowana kosmetyczka niestety musiała odwołać umówiony... Agata_Pruszcz Fryzjer Sopot z dojazdem do domu - szukam. (1) Witam Szukam fryzjera, który 6 czerwca 2015 mógłby mnie uczesac do ślubu.... Agnieszka Gdzie kupię bardotkę w Gdańsku? (1) Witam gdzie kupywalyscie staniki/bardotki do sukni ślubnej w gdańsku?... PM Noclegi w okolicy Koleczkowa/Bojana (9) Szukam noclegów w okolicy Koleczkowa/Bojana +/- max 10km. Magnat i Maciejka... nikki