Tort + ciasta... (8) podpowiedzcie gdzie zamawiacie tort i ciasta na wesele oraz orientacyjnie ceny maxinieckza Kwiaciarnia - Rumia (3) Witam, czy ktoś mógłby polecic kwiaciarnie w Rumii, chodzi o bukiet dla... perla.. Prezentacja/film na rocznicę ślubu (2) Witam Poszukuję kogoś kto profesjonalnie wykona prezentację/film na 40... niunta22
Buty męskie do garnituru (1) Pilne!! kupiliśmy niebieski garnitur ślubny w Giacomo Conti (taki włoski... Bednarka87 Wymiana tiulu w sukni ślubnej - gdzie? (2) Szanowne Panie, czy orientujecie się gdzie można wymienić tiul w sukni... bona1118 Krawcowa (1) Czy zna ktos namiary na dobra krawcowa sukni slubnej w gdansku ? slub092015 Fryzjer na 23.05.2015 (6) Witam, poszukuję fryzjera na 23 maja godzina 9:00 - upięcie ślubne, Gdańsk... Ania Fryzjerka - kogo polecacie? (11) Poszukuję dobrej fryzjerki na sierpień. Czy możecie mi kogoś polecić? Salonów... sierpniowa Pilnie tani fotograf do sesji narzeczeńskiej (7) Witam, Poszukujemy fotografa, który w dość rozsądniej cenie wykonałby... Zdesperowana Leonard Cohen - Hallelujah w kościele (1) Szukam mężczyzny, który potrafi poprawnie zaśpiewać na ślubie - na samym... ammm Tani fotograf Gdynia - na jesień 2015 (1) Rozpoczynamy intensywne przygotowania do ślubu, w związku z czym poszukujemy... Narzeczeni Poszukuję księdza niemieckojęzycznego w Trójmieście! Ktoś może podpowiedzieć? (6) Hej, szukam księdza niemieckojęzycznego, który poprowadziłby mszę podczas... Kora Sala bez gastronomii (2) Poszukuję sali na ok. 40-50 osób bez gastronomii , z zapleczem kuchennym , z... ano334 Potrzebna oprawa muzyczna na 08-08-2015 (1) Potrzebna oprawa muzyczna wesela w dniu 08-08-2015 w Gdańsku. DJ lub zespół.... BruntEstate Kamerzysta na 27.06.2015r. (1) Czy jest może tutaj jakiś kamerzysta, który ma wolny termin w dniu... Majka Buty Melissa by Vivienne Westwood - gdzie kupię? (6) Szukam pomysłu na niebanalne buty ślubne, pomyślałam o melisskach... P. Gdzie robicie wesele? (15) Hej! Gdzie robicie wesele, co Wam się podobało w tej sali i jakie mają... Aśka Fryzjer 19.09.2015 pomocy (1) Poszukuje fryzjera który uczesze mnie na wesele 19.09.2015 najlepiej z... Karolina Sukienka na poprawiny - gdzie kupię? (8) Hej dziewczyny, Czy wiecie gdzie mogę znaleźć w trójmieście sukienkę na... Sylwia Szukam transportu dla gości Gdańsk-Różyny-Ełganowo (2) Szukam busa/autobusu ktòry zrobiłby następujace kursy: 13 czerwca - z... Ewa