Mina egzaminatora po teście ? Bezcenna (1) Witam chciałbym bardzo polecić tę szkołe iż jestem jej absolwentem i sądze... Arnold Godni polecenia (1) Z całą pewnością mogę polecić tę szkołę jazdy i to z kilku powodów.... Marlena R Bardzo polecam:) (1) Witam. Uczyłam się w tym ośrodku i jestem bardzo zadowolona. Niedawno... Ania
zdałam (1) Naprawdę polecam ta szkole zdałam za drugim razem i jestem bardzo szczęśliwa... Emila Baaaaaardzo polecam!!! (1) Właśnie jestem po zdanym egzaminie:) Szkołę wybrałam ze względu na dobrą... Karolina POLECAM. (1) Warto. Bardzo przystepna cena. Bardzo kompetentni i mili nauczyciele (jazdy... Absolwent O. Zdałem dzięki OSK MINI (1) Pewnie niewielu kursantów (statystycznie rzecz biorąc) ma do czynienia z... Marcin W - opinia (1) zdane za pierwszym razem! polecam szkołę, pozytywny klimat, profesjonalne... W OSK Mini - ja już tam byłem (1) Zajęcia teoretyczne to nowoczesna, ale przytulna salka w centrum i nieśmiało... Tomek Pulina - opinia (1) Co prawda cały kurs odbyłam w innej szkółce. Po zakończeniu kursu miałam... Pulina ZDAŁEM !!! (1) Polecam wszystkich, wykupiłem sobie w OSK mini 5 h dokształacania po... Radek Polecam (1) Dokupilam sobie jazdy w OSK Mini po 3 niezdanych ezgaminach i bardzo polecam... Ew najlepsza szkoła!!!! (1) Wybierając szkołę,zależało mi głównie na tym, by instruktor miał do mnie... Sylwia OSK MINI (1) Jestem niesamowicie zadowolony z podejscia instruktora p. Jarka do calej... WOJTAS Polecam OSK Mini (1) Gorąco polecam wszystkim OSK Mini. Zapewnia on profesjonalne przygotowanie do... Małgosia Sz. SUPER SZKOŁA JAZDY!!!!! (1) Super podejście do kursanta, super atmosfera, super instruktorzy. Pełen... Marcin z Tczewa Wielkie TAK (1) Super szkoła super szef i wykładowca, instruktorzy cierpliwi i dokładki ręczę... beti GORĄCO POLECAM (1) Świetna szkoła jazdy. Bardzo dobra lokalizacja, fantastyczne, indywidualne... MAGDA Polecam! (1) Świetna szkoła jazdy. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu i miła... Marta POLECAM !! (1) Na szkołę zdecydowałam się przez przypadek, ale ani trochę nie żałuję!... Asia