Basia - opinia (2) Niestety, aneks do umowy mamy do 31.01.2021 i niestety musimy do tego czasu... Basia Kacper - opinia (1) Tragedia !!!! firma dno dna. nie znam drugiej takiej. próba wypowiedzenia... Kacper Jeśli zależy wam na stabilnym dostępie do sieci (1) polecam omijać. Od kilku dni używam komórki jako modemu, bo internet albo... Anonim
omijać (2) Polecam omijać. Przy podpisywaniu umowy wszystko ładnie, do czasu przyjścia... Bert najgorsza firma w polsce a szczegulnie oddzial dolnoslaski (2) Najgorszy przedstawiciel handlowy wdolnoslaskim oddziale to pani Alicja... strzegomianin Byłam abonentką (1) Zrezygnowałam z usług Multimediów z powodu nie lojalności tej firmy. Nie... ela nie dotrzymują umowy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ludzie nie nabierajcie sie przy podpisywaniu lub przedłuźaniu umowy z... Monika klient któremu niedotrzy Czy warto? (3) Jestem właśnie po rozmowie telefonicznej z operatorem Multimedia i muszę się... august Polsat Cyfrowy (1) 1, 5 godz w kolejce żeby usłyszeć - ale ja nie rozumiem po co Pan do nas... Telemaniak wypowiedzenie umowy (1) Po 15 latach spotyka mnie kara za terminowe oplaty w wysokosci 700zl,za to ze... Wybierz inna kablowke (2) Nawet nie potrafia sie normalnie rozstac z dlugoletnim klientem,-zaklocaja... Gdynia-karwiny Właśnie wypowiadam (1) Po 3 latach już mam dosyć tego dostawcy. Naprawdę nie polecam. Kręcą i mącą... karol Niestety nie polecam (1) Jakiś czas temu przeprowadziłem się do miejsca, gdzie jedyną możliwością... mnk Zadowolony (1) Internet fatalny przerwy w dostawie to standart dzisiaj od rana nie ma i... Klient Nie polecam (1) Najniższa jakość internetu. Kilkugodzinne przerwy w internecie to standard.... bg Nie polecam (1) Częste awarie,od miesiące przynajmniej raz dziennie przerywa Internet na... Olek Brak internetu (2) Notoryczny brak internetu oraz sygnału w tel stacjonarnym. Doprowadza mnie to... Avi Multimedia Energia/internet/TV bardzo odradzam (1) Odradzam Multimedie a w szczególności podpisywanie umowy o energie.... Monika Olek (1) Czeste awarie,slaba oferta.No i naciagneiety zostalem na jakiegos... Olek Od biedy ujdzie - dla cierpliwych (1) Dzięki złożeniu wypowiedzenia usług rok temu udało się "dostać" na pożegnanie... Artur