telewizja (2) i znow awaria dzis 1 1 2010 i problemy z telewizja robert Spoczko (1) Internet działa świetnie, da się oglądać filmyw 4k, ale do czasu; raz na... dsfdsf Fatalna firma (1) Nie polecam. Dzwonią, obiecują, nie dotrzymują słowa. Ani przepraszam, ani... Michał
obsluga klienta (1) Jak masz awarię to zapomnij że się gdziekolwiek dodzwonisz, jeśli... Kuba Beznadzieja (1) Bardzo marna jakość usług. Od prawie 2 m-cy nie mogę się doprosić o poprawne... Michał Badziewie (3) Jest to moja pierwsza i ostatnia umowa z tą firmą. Rozmawiam z gościem przez... Bartosz Jestem zadowolony (1) Posiadam i nich Internet 60Mbps, oraz cyfrówkę. Ja nie narzekam. Fakt, że... Klient Słaba jakość usługi TV kablowej (2) Z niecierpliwością czekam na wypowiedzenie omowy abonamentu TV. Poziom... WW Najlepsz1 oferta w gdyni (3) Jestem zadowolona co do ceny i jakości usług,czytelna umowa .To co czytam u... anna Zecydowanie NIE polecam! (1) Jestem bardzo nie zadowolony zarówno z usług tej firmy jak i współpracy... Wajdelota przez wiekszosc czasu dziala ale ponizej oczekwan... (1) Do oceny zmusila mnie lekcewazaca infolinia klienta... Uwagi "Pana... czarodziej Anonim - opinia (1) Osoba która była podłączyć u mnie w dniu dzisiejszym internet z telewizja był... Anonim totalna porażka firmy gdzie są własciciele ? (1) Szok że ta firma jeszcze istnieje na rynku to cud. Obsługa totalna... użytkownik Obsługa w BOK w C.H.Chylonia (3) Facet z zarostem ok 30-ki Brak słów... Osoba wszędzie doszukująca się... mający nadzieję że w UPC będzie Tragedia w punktach obsługi klienta. (2) Zarówno w punkcie obsługi na osiedlu Żabianka jak i przy ulicy Wendy w Gdyni... Marek .... (2) Pierwszy raz w życiu piszę gdziekolwiek, jakąkolwiek opinię, ale poziom tej... aga nie polecam. non stop brak internetu i brak kompetentnych osob do jego naprawy (1) place za pakiet telewizja internet telefon. zasiegu non stop prawie nie ma .... ola. MULTIMEDIA schodzą na psy (1) od czterech dni proszę o usunięcie usterki internetu, - brak łączności z... NIEZADOWOLONA I WŚCIEKŁA Szczerze polecam (3) Nie rozumiem dlaczego większość wypowiedzi na forum na temat tej firmy jest... Student22 Nielegalne praktyki w umowie promocyjnej , rozwiązanie umowy (4) Podpisanie umowy na 24 miesiące w okresie promocyjnym na pakiet ( internet,... afi