Myśliwska Park

Witam,
przymierzam się do kupna mieszkania na Morenie od dewelopera Gant. Osiedle bardzo mi się podoba, cenowo jest ok. ale chętnie bym się dowiedziała jak się tam mieszka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Myśliwska Park

Mieszka się cudownie osiedle na prawdę fajne.. cisza spokój. Jak dla mnie super, jedno z ładniejszych osiedli jakie widziałam. Polecam w 100%

A w którym budynku mieszkasz? Który byś mi poleciła :)

Mieszkam w budynku C i mam mieszkanie z ogródkiem. Na prawdę jest miło i przyjemnie zwłaszcza teraz latem. Jestem zadowolona i sądzę, że to mieszkanie było warte swojej ceny:)

Ja z ogródkiem nie chce, wolałabym jakiś większy balkon. Dawno budynki są zamieszkane? Tak się zastanawiam czy zejdą jeszcze z ceny, czy jest sens targowania się.

No już trochę czasu są...Co do balkonów to też są całkiem fajne bo widziałam u sąsiadki. Sądzę że cena i tak nie jest zła, ale u nich zawsze jeszcze możesz negocjować, więc sądzę, że warto zawsze kilka procent opuszczą.

Jak wyglądają formalności? mieszkania już są własnościowe? Też jestem bardzo zainteresowany, chętnie dowiem się więcej. Znalazłem jeszcze jedno wolne w budynku c na samej górze. Choć sporo jest takich odpowiednich.

Formalności jest sporo, ale Gant w razie czego pomaga przy wypełnianiu i załatwianiu. Mieszkania są już gotowe z pozwoleniem na użytkowanie. Mam nadzieję, że będziemy sąsiadami:)

Piękna autoreklama sprzedawców Ganta:)

Po szczere opinie na temat tego osiedla zapraszam na forum na stronie Moje Osiedle.

Przepraszam bardzo ale żadnej reklamy z mojej strony nie ma, fakt bardzo mnie zdziwiło brak jakiś negatywnych opinii o deweloperze ale przecież każdy może się wypowiedzieć.. Dla mnie jako dla zainteresowaniem potrzebne są każde opinię. Ale proszę nie sądzić że to jakaś reklama.

Niestety teraz jak się dobrze ktoś wypowie o deweloperze to już reklama. Lepiej pisać negatywne opinie, wtedy cię nikt nie posądzi :)

Czy na tym osiedlu zostały jeszcze jakieś mieszkania?

sprawdź na stronie:

http://www.gant.pl/CMS/nowe-mieszkania-gdansk-morena/Bparter.html

Dzięki bardzo:) szkoda że same duże zostały achhhh:/ powinni obniżyć sporo cenę jak tylko dwa zostały:(

To chyba dobrze, że duże zostały (ale osobiście 60m to wcale nie duże;)). Nie ma co się pakować w małe metraże. Czekać na obniżki też radzę, lepiej od razu wybrać się do dewelopera i negocjować cenę samodzielnie. A jak Cię interesuje podobna lokalizacja to ten deweloper buduje coś podobnego na Malczewskiego.

Oczywiście że duże lepsze, jest w promocyjnej cenie, tylko że mnie niestety nie stac:/ ledwo na małe starczy, ooo dobrze że mi powiedziałaś o tym nowym osiedlu ich nawet nie wiedziałam, tylko ciekawe jakie tam ceny.

Inne tematy z forum

dom: kupić od dewelopera czy samemu się budować? (21 odpowiedzi)

Tak się zastanawiam - jaka opcja lepsza? Dodam, że nie mamy działki więc najpierw trzebaby było...

Hanza Grupa Inwestycyjna deweloper (3 odpowiedzi)

W 100% stanowczo odradzam, lepiej szukać innego dewelopera- ten, stanowczo nie. Jeśli pojawią sie...

Kto kupił szereg w Rumi przy ul. Partyzantów 60 Żurawia łąka od Moj Dom Deweloper,Wasko,Feniks (13 odpowiedzi)

Witam! Kto z was kupił, jakie macie doświadczenia, jak wygląda kwestia prawna budynków oraz...