Nikt nie reaguje na roblem

Developer stawia domy - wolno mu. Ale czemu łamie prawo ? Na ulicy jest durny znak 3,5T zakaz - co dziennie jadą ogromne ciężarówki bez zezwolenia (opłaty do UG na napraw tych dziur) ?
Dzień w dzień a sołtys nic z tym nie robi ?
Czemu tak się dzieje ?
Czy wiele raz mamy urywać sobie zawieszenie i felgi wymieniać ?
Kto za to odpowiada?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nikt nie reaguje na roblem

Przepraszam a twój dom to jak budowali.
Taczkami ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patryku, a skąd wiesz, że nie mają pozwoleń.???, a może mają.?
nie jeden w Baninie budował dom, i chciał mieć materiał na miejscu, ,,gruszka'' z betonem żeby przyjechała, piasek do budowy też potrzebny. Z powietrza domu nikt u nas na miejsce jeszcze nie postawił.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak mój powstawal to nie było jeszcze znaku który powstał z inicjatywy sołtysa tak więc problemu nie było - Pozowlen nie ma tak twierdzi UG po ilości wydanych pozwolen - tak tak UG ma taką informację bo to do nich wpywają pieniążki za przejazd (pozwolenie)
Ale jak widać nie checemy odzyskać kasy jaka się na m należy za dewastacje drogi to zrobie tak jak wy temat oleje :(
szkoda ze nie ma tu rozsadnie myslacych ludzi...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na policję dzwoniłeś? Co p. sołtys ma z tym wspólnego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pozwolenia na wjazd mają, bo dzwoniliśmy w tej sprawie do gminy, więc nikt nie łamie prawa.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patryk
Wejdz na watek A MOŻE BY TAK ZMIENIĆ OKREŚLENIE GMINY.
Tam mieszkańcy piszą o tym problemie.
A z ta Policją to jakaś bzdura.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grubasy tylko dobrze po zimie robią drodze !~Równają dogniatają te bagno. Jest ok! Bardziej mi przeszkadzają sąsiedzi którzy drogi pod swoimi oknami nie podreperują (łopata w ręke 5 min i dziur brak) i psy które drą ryja jak się tylko przechodzi czy cokolwiek !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8

kolejna walnięta
Pies przeszkadza bo szczeka, kogut bo pieje , obornik z gospodarstwa.
trzeba sie było na wies nie wyprowadzać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

psy to zaraza jak cholera Drą ryja i tyle .Bez przyczyny zakłócają spacery czy przebywanie przed domem , więc przestań bagatelizować problem . To samo dot -wywozu tak zwanego obornika . ( obornik to obornik , a nie ścieki z beczkowozu ) to wszędzie w europie jest zakazane , to trafia do wody pitnej i morza .Jest to problem i tyle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Kup sobie zatyczki i turnus w szpitalu Srebrzysku, bo na twoje problemy mogą pomóc tylko silne leki i odosobnienie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ludzie co wy robicie z tego forum? W realu też tak z sąsiadami rozmawiacie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tak nie rozmawiam chyba,że ktos mnie wnerwi. A sasiadów mam normalych.
Gospodarstwa były tu zawsze i zwierzęta też. Krowy, konie, psy. Nawet zające itp.
Paniusi wszystko przeszkadza i własnie taka drze ryja najwięcej i robi z forum magiel.
Przepraszam innych ale takiej kobity to jeszcze nie czytałem na tym forum.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Generalnie zgadzam się z Tobą, ale jest na to sposób bez bluzgów, kłótni i sprowadzania dyskusji do poziomu rynsztoka - ignorowanie takich wpisów. Wdając się w 'dyskusję' tylko ją nakręcasz ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Rehabilitacja, gabinety lekarskie (22 odpowiedzi)

Cześć, zwracam się do was z zapytaniem, co myślicie na temat powstania prywatnej placówki...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...