Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Polecam OSK Morena (1) Bardzo dobry ośrodek nauczania kierowców, zwłaszcza jeśli chodzi o naukę... Kamil Świetna szkoła jazdy:) (1) Super szkoła jazdy, pan który naucza teorii bardzo dobrze tłumaczy, natomiast... Ines Bardzo polecam ;) (1) Pan od teorii świetnie tłumaczy wszystko co powinnismy wiedzieć , a pan... Patryk
Super Szkoła Jazdy!!! (1) Osk Morena jest Najlepsza szkoła pod słońcem. Pan Wiesław bardzo dobrze... Basia OSK Morena (1) Bardzo polecam szkołę OSK Morena. Jeździłam z instruktorem Łukaszem, który... Jadwinia Polecam (1) Polecam Łukasza bardzo spokojny opanowany instruktor , tłumaczy wszystko od... Martyna Super (1) Super ! Najlepsza szkola ! Kozystalam z wielu, ale tylko oni otworzyli moj... Ola Polecam!!! (1) Na prawdę polecam, szczególnie instruktor Pan Łukasz, przemiły, fantastyczny... Katarzyna Polecam gorąco!!!! (1) Jestem bardzo zadowolona , Pan Wiesław i Pan Łukasz to odpowiednie osoby na... Ania Polecam serdecznie (1) Wszystkie informacje podane sa w zrozumiały sposób nawet dla osób które nie... Daria Polecam (1) Jezdziłam z Łukaszem polecam :-) agata Dobra szkoła, polecam (1) Szkoła super! Bardzo miła i bezstresowa atmosfera na jazdach z instruktorem... Paulina Polecam wszystkim przyszłym RajdowcoM !!! # :D (1) Bardzo dobra szkoła! Zwracanie uwagi na bardzo ważne aspekty techniczne,... Piotrek Super szkoła!!! (1) Szczerze polecam OSK Morena! Idealna szkoła nie tylko na kurs ale i na jazdy... Marysia polecam (1) polecam osk Morena , jezdziłem z Mateuszem , praktyka troszke mi sie... p Wszystkim polecam osk Morena :) (1) Bardzo polecam osk Morena. Zdałam za pierwszym razem. Jeśli ktoś potrzebuje... Karina Polecam (1) Polecam wszystkim tę szkołę, teoria nauczana w małych grupach, co... J.G. super szkola !!!!! (1) Polecam ta szkole !!!! Zajecia teoretyczne w malej grupce super wykladowca... Aaaadunia Szkoła najlepsza (1) Zdałam za 1 razem super ekipa , Pozdrowienia są cierpliwi bardzo cierpliwi i... Justynka Najlepsza Szkoła (2) Najlepsza Szkoła na świecie, lepszej nigdzie nie znajdziecie;) Polecam!!!;) M.D