Ośrodek Szkolenia Kierowców Morena

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Heleny Marusarzówny 10

Gorąco polecam!!! (1) Bardzo się ciesze, że zapisałem się na kurs do OSK MORENA, ponieważ zdałem... Piotrek Osk Morena są Najlepsi w mieście :-))))))))) (1) Szkoła z tradycjami fachowe i umiejętne przekazywanie wiedzy spowodowało... Krzysiek Zawiślinski Łukasz- najlepszy instruktor! (1) Polecam szkołę jazdy MORENA a zwłaszcza Łukasza, który bezstresowo nauczy... Gosia
było ok (1) Jestem zadowolony z kursu na prawo jazdy.Jeżdziłem z Mateuszem który naprawdę... olek przyjazna atmosfera, rzetelni nauczyciele (1) Przyjazna atmosfera, polecam monika szczerze polecam ! (1) Dobra, sprawdzona i warta polecenia Szkoła Nauki Jazdy OSK Morena. Fachowa i... Paula Polecam!!! (1) Łukasz!!! Najlepszy instruktor!!! Natalia polecam (1) Ukończyłem kurs ,wszystko było ok, przyjemna atmosfera.Należy podkreślić... adam Daniel - opinia (1) Witam , jestem tuż przed egzaminami.Miałem przyjemność jazdy z Panią Wiesławą... Daniel Bardzo dobra szkoła (1) Miła fachowa obsługa - cierpliyi instruktor Łukasz - z całego serca polecam... Justyna Z. polecam (1) Chciałem się pochwalić ze zdałem egzamin na prawo jazdy, za pierwszym razem,... zbyszek POLECAM ! (1) Ja również miałam jazdy z Łukaszem. Bardzo polecam :) Atmosfera bardzo... Angelika Nauka bez stresu (1) Zajęcia z panem Łukaszem oceniam bardzo wysoko, najważniejsza dla mnie jest... Ania Super szkoła (1) Godny polecenia ośrodek. Bardzo duży wkład pracy, poświęcenie, pełny... Paweł Karolczak instruktor Łukasz-pełen profesomnalizm i niesamowita cierpliwość (1) Do szkoły zapisałam się pełna obaw gdyż nie byłam orłem w tych sprawach i o... Agnieszka Szczerze polecam (1) Nie kończyłam tam kursu, bo prawo jazdy robiłam już ładnych parę lat temu,... Kasia Michał - opinia (1) to juz mój drugi kurs ze względu na pewne sytuacje które wystąpiły w moim... Michał Polecam! (1) Ogólne wrażenie bardzo na plus. Szczerze polecam jazdy dodatkowe z Łukaszem.... Marcin super szkoła (1) gorąco polecam, dobry poziom prowadzenuia wykładów, przystępne przekazywanie... l.power OSK Morena (1) Sczerze polecam OSK Morena, a zwłaszcza wykładowcę i instruktora jazdy... Agnieszka N.